Paul, engine-ul de IE7 cu ceva tweakuri e chiar foarte ok. Internet Explorer n-o sa fie niciodata browserul number one, pentru ca nah, e inclus in OS, trebuie sa nu fie prea incarcat. Ba mai mult, dupa regulile UE, nici nu trebuie sa fie prea bun. Altfel pateste ce-a patit si Media Player. Adica va fi scos din OS pentru ca "loveste concurenta".

Oricat as vrea sa spun ca ma da pe spate Firefox-ul de pe linux, sau Opera... din pacate mananca bataie de la Maxthon cu engine de IE la orice. Ergonomie, functionalitate, features, plugins, etc... Si vorbesc de daily usage, nu de niste teste facute pe net cu sponsorizare de la X sau Y.

Si repet, give it time lui Firefox, sa vedeti ce belele or sa apara (si se vede dupa cat de repede se updateaza lately ca a inceput show-ul). Cu cat vor folosi mai multi, in mod exponential vor creste si numarul trojanilor, backdoors, security holes si toate cele pt. Firefox.

Revin in 2 minute ca sa fac un mic test, cu aceleasi pagini incarcate in Maxthon si Firefox... sa vedeti o "mica" diferenta.