Single post: Microsoft pregateste o telecomanda pentru Xbox One

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Microsoft pregateste o telecomanda pentru Xbox One

    Sunt sigur ca multi s-au intrebat "De ce Dzeu cei de la Microsoft, daca tot au batut atata moneda pe Xbox One ca fiind o interfata pentru TV, nu vine si cu o telecomanda?". Well, daca in trecut a aparut foarte succint un astfel de produs pe Amazon (dar a disparut instant), acum sursele spun ca Microsoft chiar se pregateste saptamana aceasta sa lanseze noul produs, denumit Xbox One Media Remote. Teoretic aceasta va fi anuntata azi/maine, urmand sa fie disponibila in stoc incepand cu 4 Martie.

    Stim ca pretul afisat de Amazon a fost de 24.99 $ canadieni si mai stim ca noul Media Remote va functiona in mod dual (atat WiFi cat si via infrarosu) pentru a putea controla atat consola cat si TV-ul sau receiverul atasat. Totodata, va exista un buton dedicat pentru a lansa OneGuide-ul pentru TV. Stiu ca pentru noi Romanii sunt functii departe de a fi utilizabile, dar... poate intr-o buna zi. Speranta moare ultima.

    Scuze pentru imaginea de o calitate nu prea grozava, dar este tot ce am reusit sa prind din cache-ul celor de la Amazon.

    Sursa: Xbox One Media Remote: Xbox One: Computer and Video Games - Amazon.ca
    Attached Images Attached Images xbox_one_remote.jpg