In calitate de fost membru banat pe viata de pe acest site astazi am beneficiat de aceasta " gratiere " . Din intamplare am intrat pe site si am vazut thread ul acesta si am decis sa contactez un moderator sa vad daca mi se poate ridica bann ul . Am cont si pe un alt site asa ca nu stateam eu in a avea din nou cont aici . Discutia cred ca escaladeaza din cate vad . S-a pornit de la un mesaj pacifist si se ajunge la misto uri , bann uri si alte lucruri care nu au nici o legatura cu o comunitate . Cel mai greu lucru pentru un om este sa recunoasca cand a gresit . MonkY prin thread ul sau cred ca a facut un pas in a recunoaste anumite greseli pe care incearca sa le repare . Ar fi bine totusi sa nu ne mai ascundem dupa deget si sa recunoastem anumite aspecte care sunt gresite , sa ni le asumam si sa incercam sa mergem mai departe pentru binele nostru comun .

1. Un site care introduce o taxa pentru afisarea anunturilor o sa piarda automat din membrii . De ce ? Pentru ca exista acum site uri care nu cer bani pentru anunturile postate ( merca , toc ) . Ok... i au % la vanzarea unui produs si acolo nu e nimic ieftin in materie de jocuri .
2.Ceea ce a zis bicepsul este adevarat din punctul meu de vedere numai ca abordarea nu este una foarte fericita in momentul de fata . Cand cineva e la pamant nu te mai duci sa ii dai una . Dar , oricat de dur ar fi , problemele pe care le-a spus el le-am avut si eu . Motivul bann ului meu pe viata a plecat de la o intrebare adresata de catre rodarkone din care reiesea un spirit de superioritate pe care vroia sa mi-l demonstreze . Desi singur s-a bagat in seama cu mine nu a putut sa continue discutia cu mine venindu-i in ajutor multi moderatori de pe acest site sa imi spuna sa ma calmez . Dupa ce le-am zis ca nu am facut nimic rau am fost sanctionat si pe urma bannat . Ceea ce ma duce la incheierea exemplului si pot spune ca acest concept de " ganging up on someone " ar ca trebui sa se incheie si ca poti sa iti exprimi ideile liber fara a iti atrage sanctiune ca " Opunerea ideilor unui moderator ( bune/ rele ) se penalizeaza . Cu ce ne face pe noi aici , intr-o comunitate mica , sa fim diferiti fata de cei de la conducerea tarii pe care ii blamam in fiecare zi ?!
3. Ar trebui sa ne aratam sprijinul pentru site si pe FB si mai multe lucruri puse pe pagina de licitatii .In thread urile mele o sa incerc sa introduc acolo un link si pt ce ofer in Licitatii
Ar trebui sa incepem sa aducem argumente , nu sa zicem " Ba ala e prost " " Da log out " " Altii sunt prosti " . Daca suntem o comunitate ar trebui sa ne acceptam asa cum suntem si sa intelegem ca singurul lucru care ne face sa vorbim aici este pasiunea fata de jocuri si daca vrem sa continuam pe acest site sa punem la o parte gandirea redusa si sa analizam problemele .

Nu ma intereseaza MonkY , nu l-am vazut niciodata .Nu ma intereseaza niciun moderator de pe acest forum .Toti suntem gammeri si asta conteaza . Nu ma intereseaza daca sunt bannat sau nu dupa acest comentariu pentru ca lumea nu se sfarseste cu acest site dar ar fi bine sa demonstram ca putem forma o comunitate si in Romania .