Single post: Media Galaxy lanseaza in premiera mult asteptatul joc Titanfall

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Media Galaxy lanseaza in premiera mult asteptatul joc Titanfall

    Media Galaxy, unul dintre cei mai importanti retaileri electro-IT din Romania, anunta lansarea mult asteptatului joc pentru PC, Xbox 360 si Xbox One, Titanfall. Titanfall este titlul de debut al studioului de gaming Respawn Entertainment, ce ii are la baza pe co-creatorii francizei de miliarde de dolari Call of Duty. Titanfall este un nou gen de shooter pentru noua generatie de gameri. Actiunea jocului se petrece in viitor, iar Titanfall ofera pasionatilor de jocuri libertatea de a lupta atat ca piloti de elita, cat si prin controlul Titanilor.

    Jocul Titanfall regandeste strategiile de lupta oferindu-le jucatorilor abilitatea de a schimba strategiile in timpul zborului si atacului in functie de situatie. Jocul este in totalitate Multiplayer si ofera o noua experienta ce combina actiunea online cu momentele clasice pe care le regasim in shootere. Intersectarea celor doua moduri reprezinta o mare parte din identitatea Titanfall.

    Media Galaxy si Titanfall cheama toti iubitorii si pasionatii de jocuri in data de 14 martie, orele 18.00, in magazinul Media Galaxy Orhideea sa isi aleaga Titanul si sa preia controlul pentru a nimici inamicii. Cu acest prilej Media Galaxy va oferi multe premii si surprize celor prezenti la eveniment.

    Premii
    1. Consola Xbox One + Joc Titanfall Xbox One
    2. Joc Titanfall PC + Mouse Gaming GAMING MAD CATZ R.A.T. 3, 3500DPI, Red
    3. Joc Titanfall PC + Casca Gaming MADCATZ F.R.E.Q. 3 White
    4. Joc Titanfall Xbox One

    Optiune de joc: Multiplayer , Online
    Gen: FPS
    Platforma: PC, Xbox 360, Xbox One
    Recomandare varsta: 18+
    Data lansarii: 14 Martie 2014

    Despre Media Galaxy
    Media Galaxy este o reţea de 15 magazine de mare suprafaţă, care reflectă pasiunea pentru tehnologie şi pentru dispozitivele care fac accesibilă informaţia şi conexiunea cu ceilalti. Prin generozitatea spaţiului de expunere, peste 2.500 mp pe magazin, cât şi prin selecţia gamei de produse şi branduri, Media Galaxy reprezintă un standard în retailul electro-IT din România. Brandul oferă consumatorului libertatea de a alege dintr-o selecţie de peste 10.000 de produse disponibile într-un singur magazin. Media Galaxy face parte din grupul ALTEX România.

    Despre Respawn Entertainment
    Infiintata in 2010, Respawn Entertainment este un producator independent de jocuri pentru PC si a fost formata de catre Vince Zampella si Jason West, fosti co-fondatori ai Infinity Ward si doi dintre co-creatorii francizei de miliarde de dolari Call of Duty. Studioul este acum la prima sa lansare.

    Despre Mad Catz
    Infiintata in 1989, Mad Catz Interactive, Inc este un furnizor la nivel mondial de produse de divertisment interactive, comercializate sub branduri ca Mad Catz (mousi, tastaturi, casti, mouse pad) , GameShark (produse de gaming), Tritton (produse audio) și Saitek (simulatoare).

    Mai multe detalii despre eveniment si precomenzi gasiti aici: MEDIA GALAXY | Lansare-Titanfall. Toate discutiile despre mult asteptatul joc le gasiti pe threadul dedicat: http://www.consolegames.ro/forum/f60...959-titanfall/.



    Attached Images Attached Images titanfall_mediagalaxy_lansare.jpg