Pai asa cum tu ma intrebi de ce am iOS, te pot intreba si eu pe tine de ce ai luat TouchWizz. Mai ales ca aveai mult mai multe variante, poate si mai ieftine. Iar de fiecare data cand eu m-am plans de ceva la iOS mi-ai zic da, logic, pentru ca nu am Jailbreak. Eu cand compar iOS cu Android compar in varianta stock, sau daca e vorba de un shell, un maxim de ce a facut Motorola pe telefoanele lor, orice surplus e prea departe de Android. Ma rog, ne-am tot contrat pe chestia asta, stiu ca nu vom cadea de comun acord. E si motivul pentru care am renuntat sa mai fac versus intre cele doua, ca stiam ca nu va iesi ce trebuie.

Eu ti-as sugera, mai ales ca si tu schimbi telefoanele cam la un an, sa te duci la "baieti" si sa-l iei sigilat. Daca e model pentru Europa, ai garantie 1an in Romania. Tu esti cel care il activezi si ai garantie din momentul in care il pornesti pentru inca un an. In primele 30 de zile, nu stiu daca exact cum se procedeaza, poti contacta Apple pentru garantia extinsa si ajungi astfel la 3 ani de garantie daca vrei.

Sincer nu cred ca iti e necesara factura la un produs Apple, decat daca iei pe firma, caz in care vei plati mai mult decat de la baieti, deci tot pe acolo ajungi cu reducerea de TVA.

Ca idee, am luat acum o saptamana unul alb de 32GB pentru cineva cu 2400, sigilat.