Single post: Microsoft lucreaza la backward compatibility pentru Xbox One

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Microsoft lucreaza la backward compatibility pentru Xbox One

    Probabil sunteti de acord cu mine ca unul dintre cele mai mari lipsuri ale consolelor next-gen" este acela ca nu putem rula jocuri de pe generatiile anterioare. Daca in cazul PlayStation 4 cei de la Sony promit o solutie printr-un serviciu de streaming al jocurilor de PlayStation 3 (o solutie care pe mine unul nu ma incanta deloc), in cazul Xbox One se pare ca inginerii de la Microsoft lucreaza la un "emulator" pentru titlurile de Xbox 360.

    Pana acum subiectul a fost unul extrem de tabu pentru cei de la Microsoft, dar in cadrul conferintei Microsoft Build Developer, Frank Savage (Microsoft Partner Development Lead ) a indraznit sa spuna in cadrul unei sesiuni de Q&A ca exista un plan pentru a se introduce un emulator, chiar daca este greu sa rulezi cod de PowerPC pe x86.

    Desigur ca nu avem un deadline, o estimare sau orice alt semn de veste buna (tipic Microsoft dealtfel), insa numai faptul ca Microsoft nu elimina aceasta optiune, si e un lucru de luat in seama.
    There are (plans to introduce Xbox 360 emulation to the new console), but we're not done thinking them through yet, unfortunately. It turns out to be hard to emulate the PowerPC stuff on the X86 stuff. So there's nothing to announce, but I would love to see it myself.
    Din punctul meu de vedere, o astfel de functie ar impulsiona enorm de mult vanzarile in cazul Xbox One si ar ajuta multi gameri sa-si mai usureze buzunarul, scapand de vechea consola.

    Sursa: News: Report: Xbox 360 emulation planned for Xbox One, claims Microsoft executive - Total Xbox.com
    Attached Images Attached Images gameonxbox360.jpg