Single post: GRID Autosport anuntat

  1. #1 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar

    GRID Autosport anuntat

    Dupa un mic teaser saptamana trecuta, cei de la Codemasters au anuntat urmatorul joc din seria GRID, acesta se numeste GRID Autosport. Ei spun ca jocul este un raspuns la criticile primite de Grid 2, incercand sa recastige fanii primului joc Grid, readucand si imbunatatind elementele care au facut cunoscuta seria. Jocul va oferi o experienta de racing mai autentica, apropiindu-se mai mult de simulare si punand accentul pe curse.

    Printre disciplinele prezente in joc intalnim: Touring Cars, GT, Single-Seaters, Muscle Cars, Drift, Supercars, Hypercars, Time Attack, Prototypes si altele. Jocul va contine 22 de locatii diferite si peste 100 de variatii ale circuitelor. Un alt lucru de care se vor bucura fanii este intoarcerea cockpit view-ului, care a fost absent in Grid 2.

    Jocul se va lansa pe 27 iunie pe PS3, X360 si PC. Versiunile pentru consolele next-gen sunt absente pentru ca, spun ei, noul engine nu e inca gata si vor sa ofere o experienta cat mai buna. Sa speram ca va fi atat de bun cum il lauda cei de la Codemasters.

    Attached Images Attached Images 1grida.jpg