Single post: Developerul jocurilor din seria Dark Soul a fost cumparat!

  1. #1 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar

    Developerul jocurilor din seria Dark Soul a fost cumparat!

    From Software, firma care s-a ocupat de crearea jocurilor "Dark Soul" si "Dark Soul 2" (lansat in luna Martie a acestui an), a fost recent cumparata de publisherul japonez Kadokawa, cunoscuta mai ales pentru publicarea jocurilor "Lollipop Chainsaw" si "Killer is Dead". Suma pentru care a fost vanduta compania nu este cunsocuta momentan, ce stim pana in acest moment este ca firma Kadokawa preia majoritatea de 80% din actiunile firmei From Software, tranzactia urmand sa fie finalizata pe 21 Mai, anul acesta.

    Succesul From Software nu sta numai in seria "Dark Soul", ei fiind developerul responsabil pentru jocurile "Armoured Core", "Tenchu" precum si al shooter-ui lansat exclusiv pentru Xbox doar in Japonia in 2004 "Metal Wolf Chaos". Intrebat referitor la aceasta tranzactie From Software, Naotoshi Zin a declarat: "With a new system, from this point on, I believe we'll be able to make newer and more in depth games!".

    Aceasta stire nici nu este una buna, dar nici proasta, parerile referitoare la viitorul seriei "Dark Soul" in acest moment sunt incerte, IP-ul ramanand in posesia Namco Bandai. Voi ce spuneti despre aceasta achizitie? Cum vedeti urmatorul "Dark Soul" facut de un alt developer, mai bun dau mai slab?
    Attached Images Attached Images dark_soul.jpg