Single post: Ce ne jucam: Mai 2014

 1. #1 SP
  Senior Member paunstefan's Avatar

  Ce ne jucam: Mai 2014

  In fiecare luna avem parte de lansari ale unor jocuri pe care unii le asteapta cu nerabdare, din cauza asta m-am gandit ca nu ar strica o serie de articole pe tema asta: jocurile care se lanseaza in luna respectiva. Poate ii va ajuta pe unii sa aleaga pe ce sa isi cheltuie banii, mai ales pe cei care nu urmaresc fiecare stire din industrie, dar nu numai. Daca va place tipul acesta de articol o sa incerc sa scriu cate unul in fiecare luna (astept si recomandari/critici de la voi)

  Desi nu este foarte bogata in jocuri, luna mai de anul acesta pare mai interesanta decat luna trecuta, avand parte de cateva lansari asteptate de ceva timp, sunt sigur ca exista ceva pentru fiecare, si nu veti ramane cu banii in buzunar (sau pe card). Gata cu prezentarile, sa trecem la ceea ce ne intereseaza, jocurile, voi incepe cu cele mai importante:

  Bound by Flame - 9 mai (PS3, PS4, Xbox 360, PC)
  Prima lansare interesanta de luna acesta, Bound by Flame este un action-RPG fantasy, produs de Spiders (original nume pentru un studio). Este un RPG destul de banal, customizare, quest-uri, crafting, un sistem de moralitate, prieteni/companioni, si alte lucrui obisnuite pentru un RPG, dar chiar si asa, pare sa aiba potential.


  Wolfenstein: The New Order - 20 mai (PS3, PS4, X360, XO, PC)
  Cel mai nou joc din cunoscuta serie Wolfenstein, il revedem pe B.J. Blazkowicz, dar de data aceasta in anii '60, intr-un univers paralel in care nazistii au castigat razboiul. Gameplay-ul este cel cu care ne-am obisnuit (din Wolfenstein si din alte FPS-uri), mai pe scurt trebuie sa omori nazisti, cat mai multi. De asemenea producatorii se lauda si cu o poveste destul de interesanta, ramane de vazut ce va iesi.
  Facand pre-order la Wolfenstein: The New Order, vei primi un cod pentru beta-ul noului Doom (4?).


  Watch Dogs - 27 mai (PS3, PS4, X360, XO, PC)
  Acesta este probabil cel mai asteptat joc al lunii, si unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului. Watch Dogs este primul joc next-gen anuntat, la E3 2012 (desi atunci nu stiam ca va fi next-gen). Jocul este un open world in care vom vizita orasul Chicago dintr-un viitor apropiat in care totul in oras este controlat de un sistem numit CtOS, pe langa asta jocul include elemente de gameplay cu care ne-am obisnuit, cum ar fi condus si 3rd person shooting. Jucam rolul lui Aiden Pierce, un hacker care are de rezolvat niste probleme personale. Ubisoft spune ca povestea dureaza in jur de 35-40 de ore si se lauda cu un mod multiplayer destul de interesant, ramane de vazut ce va iesi.


  Mario Kart 8 - 30 mai (Wii U)
  Fanii Nintendo sunt incantati in luna mai de cel mai nou joc Mario Kart, exclusiv pentru Wii U. Gameplay-ul probabil ca va este cunoscut, ceea ce aduce nou Mario Kart 8 sunt sectiunile anti-gravitationale, in care vei putea conduce pe pe pereti sau cu capul in jos. Modul multiplayer iti permite sa te joci cu inca 11 prieteni si vei putea folosi Mario Kart TV pentru a share-ui clipuri din joc pe Miiverse. Jocul ruleaza in 1080p la 60FPS.


  Alte lansari din luna mai:
  Kirby: Triple Deluxe - 2 mai (NA), 16 mai (EU) (3DS)
  Darkengard 3 - 21 mai (PS3)
  Transistor - 20 mai (PS4, PC)
  Ace Combat: Infinity - 27 mai (PS3)
  Borderlands 2 - 13 mai (Vita)
  The Walking Dead: Season 2- Episode 3: In Harm's Way (PS3, X360, PC, iOS, Vita, Ouya)

  Nu ducem lipsa de jocuri nici luna asta, daca v-a placut articolul, ne vedem luna viitoare.
  Attached Images Attached Images 1aawd.jpg zmk8.jpg zwf.jpg zwd.jpg zinfinity.jpg zbbf.jpg