*Daca este modata consola si ruleaza un dashboard alternativ (xbmc, unleashx, etc) instalezi pe calculator un program numit Filezilla si conectezi Xbox-ul in retea. Din Filezilla te conectezi la ip-ul consolei cu userul xbox si parola xbox si cauti pe acolo folderul XBMC, stergi continutul si bagi continutul de la arhiva din ultimul meu post, acolo este ultima revizie de XBMC4xbox.
*Daca ai consola modata dar ruleaza dashboardul original trebuie sa folosesti un disc tras de pe net numit AID (auto installer deluxe) care il bagi in consola si cu el instalezi XBMC-ul si multe altele.
*Daca nu ai consola modata sunt mai multe multe metode de softmod, o data poti face hotswap la care nu ai nevoie decat de un calculator cu interfata PATA (paralel) sau poti face softmod folosit unul din jocurile suportate (Mech Assault, Splinter Cell, 007:Agent Under Fire) si o salvare speciala care o pui pe un stick de memorie. Modarea cu chip este cea mai sanatoasa dar si cea mai greu de realizat (executia nu este grea, mai greu este sa gasesti chip-ul)

Filezilla: https://filezilla-project.org
AutoInstallerDeluxe: Auto Installer deluxe v452 • Tools • Downloads @ The Iso Zone
Tutorial Softmod Hotswap: