Single post: "Need for Speed" ia o pauza - Se va reintoarce din 2015

  1. #1 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar

    "Need for Speed" ia o pauza - Se va reintoarce din 2015

    EA Games ne-a obisnuit sa lanseze cate un joc din seria "Need for Speed" in fiecare an din 2001 pana de curand. A incercat sa fie pur arcade (Hot Pusuit), sau sa se apropie usor de un simulator auto (Prostreet, Shift), ne-a alergat cu politia (Most Wanted) sau doar cu alti raceri. A avut parte de laude dar si de critici dure. Cu trei luni in urma studioul Ghost Games (responsabil cu ultimul Need for Speed Rivals) a avut parte de o restructurare interna in urma careia mai multi angajati au fost disponibilizati, cei care au ramas s-a alaturat studioului Crtierion Games (creatorii Burnout, dar si producatori pentru cateva jocuri Need for Speed).

    Aceasta restructurare a studioului Ghost Games, precum si vanzarile ultimelor jocuri Need for Speed au impus oarecum o anumita presiune, astfel incat timpul necesar crearii unui nou joc s-a marit pentru ca rezultatul sa fie unul mai bun, noul joc Need for Speed (aflat deja in lucru la Ghost Games Gothenburg, confirmat la conferinta de ieri) sa ajunga pe rafturi in cursul anului 2015.

    EA CEO Andrew Wilson a declarat: "Ghost Games in Gothenburg is working on an innovative new chapter of this storied franchise," said Wilson. "We’ve planned an extended development window to ensure we’re delivering a high-quality experience for Need for Speed players next year."
    Poate la E3 in Iunie vom avea parte de un trailer al noului joc care sa ne arate o farama din noul joc!
    Attached Images Attached Images need-speed-rivals_4.jpg