Single post: Concurs "Watch Dogs"

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Concurs "Watch Dogs"

    Cu ocazia lansarii oficiale in Romania a mult asteptatului joc Watch Dogs, am pregatit o surpriza pentru voi. Impreuna cu Media Galaxy va invitam la concurs, unde veti putea castiga o copie a jocului pentru consola favorita. Tot ce trebuie sa faceti este sa postati aici ce feature asteptati cel mai mult de la Watch Dogs sau ce v-a placut cel mai mult din prezentarile si trailere de pana acum. Sau puteti posta direct un filmulet sau o imagine favorita din joc.

    Va reamintesc ca jocul va avea mare lansare Marti, 27.05.2014, in Media Galaxy Orhideea, de la ora 18.00. Puteti sa va anuntati participarea pe pagina oficiala de pe Facebook, sau sa intrati pe site-ul Media Galaxy pentru a afla mai multe detalii despre lansare.

    Cu ajutorul celor de la Media Galaxy putem oferi ca premii un joc pentru PlayStation 4, 2 jocuri pentru PlayStation 3 si un joc pentru Xbox 360. O sa va rog sa postati doar o singura data (pentru a fi ok tragerea la sorti) si in postul vostru sa specificati exact pentru ce consola doriti jocul. Pe 27.05 se va face tragerea la sorti si va vom cere adresa castigatorilor, urmand ca jocul sa va fie trimis direct de catre Media Galaxy acasa. Succes!

    Mai jos aveti si comunicatul oficial Media Galaxy:
    Media Galaxy si Watch_Dogs va asteapta marti, 27.05.2014, la marea lansare a noului joc purtand semnatura Ubisoft. Ne strangem cu totii, la Media Galaxy Orhideea, unde avem pregatite sute de premii si o multime de surprize.

    Intr-o lume in care totul este interconectat, noul joc Watch_Dogs, promite o experienta futurista intr-un oras, Chicago, al carei viata cotidiana este sustinuta de catre o retea uriasa de calculatoare. Aiden Pearce, personajul principal al povestii, este un hacker extrem de indemanatic, manat de evenimentele din trecutul sau care il fac sa actioneze in vederea obtinerii dreptatii. In toata aceasta aventura a sa, Aiden va accesa informatii personale ale locuitorilor, se va juca cu semnalele luminoase ale semafoarelor din centrul orasului sau va urmari diversi inamici prin ochii camerelor de securitate.

    Nu rata lansarea celui mai digitalizat joc din istorie, vino la eveniment si preia tu controlul asupra informatiei. Fii pe faza si afla premiile pe care ti le-am pregatit!
    Attached Images Attached Images watch-dogs-media-galaxy-concurs.jpg