Quote Originally Posted by Kratos View Post
Sunteti cativa de-aici care ati devenit culmea. Il jucati 'la un prieten', de la 'bunica' sau alte vrajeli de genul. Parca plecasem de pe computergames tocmai pentru a scapa de piratii cu PC-urile lor cu placi video de zeci de milioane dar care nu stiau ce-i acela un joc original. Mie unul mi-ar fi rusine dar cred ca nu se mai pune pret pe asta in tara asta de 2 lei.
N-am nici cea mai mică îndoială că absolut toate filmele pe care le vezi şi toată melodiile pe care le asculţi sunt 100% originale, cumpărate. Nici torente n-ai descărcat, nici hardul a utorrent nu-ţi miroase. Pentru că mi-e greu să cred că există atâta ipocrizie într-o persoană, încât s-o facă pe sfântul doar cu ce-i convine, anume jocurile.

Pentru mine Watch Dogs ramane un 'must have' dar macar eu sunt mai realist si nu ma astept la cine stie ce joc revolutionar.
Da, pentru tine, care nu eşti etalon. Unii poate vor să vadă dacă merită să dea 60 de euro pe el, fiindcă nu-s hotărâţi, mai ales cu părerile negative din jur. Sau sugerezi că ar fi bine să arunci cu banii în produse făcute de mântuială, doar pentru a avea chipurile coloană vertebrală şi a nu, vai, "pirata", noţiune la care se îmburică mai toţi pe-aici ca nişte fete mari, dar rup torentele în două cu filme şi muzică.

Hai că facem altfel. Cum nu există demo, ceea ce un producător care are încredere în produsul lui ar trebui să ofere, iar eu nu-s hotărât dacă să iau un joc, îmi dai tu mie 60 de euro, iar dacă-mi place jocul, ţi-i dau înapoi. Dacă nu, îţi dau chifla şi te-am salutat din mers.


Dar ghici cine chirăie apoi că gamerii încurajează jocuri şi producători de duzină, punând botul la hype şi cumpărându-le la lansare ?


Ca să se lămurească şi ăia cărora deja le dau spumele la colţul tastaturii, personal, mie timpul îmi permite să joc şi mai puţine jocuri decât cumpăr şi joc exclusiv pe console. Nu iau apărarea piraţilor, dar nici nu-s suficient de ipocrit şi/sau habotnic încât să susţin că n-ai dreptul să cauţi o soluţie pentru a-ţi face o părere despre un produs care costă totuşi nişte bani.