Quote Originally Posted by Wagram View Post
N-am nici cea mai mică îndoială că absolut toate filmele pe care le vezi şi toată melodiile pe care le asculţi sunt 100% originale, cumpărate. Nici torente n-ai descărcat, nici hardul a utorrent nu-ţi miroase. Pentru că mi-e greu să cred că există atâta ipocrizie într-o persoană, încât s-o facă pe sfântul doar cu ce-i convine, anume jocurile.
Da, tot ce am este original si cumparat din banii mei. Daca nu sunt hot ca tine sau ca altii inseamna ca sunt ipocrit?
Quote Originally Posted by Wagram View Post
Da, pentru tine, care nu eşti etalon.
Nici nu m-am considerat vreodata etalon ci doar am rugat pe anumite persoane sa se retina in a-si posta furturile pe forum. Culmea este ca unii ca tine s-au simtit repede atacati. Asta pentru ca tot vorbeai de ipocrizie.
Quote Originally Posted by Wagram View Post
Hai că facem altfel. Cum nu există demo, ceea ce un producător care are încredere în produsul lui ar trebui să ofere, iar eu nu-s hotărât dacă să iau un joc, îmi dai tu mie 60 de euro, iar dacă-mi place jocul, ţi-i dau înapoi. Dacă nu, îţi dau chifla şi te-am salutat din mers.
Daca n-ai bani de chifle si ce spui tu acolo, din partea me poti sa furi pana nu mai poti. Dar macar nu mai veni si-mi strica mie placerea cum ca nu-ti merge tie jocul pirat care poate e spart prost, nu are update-uri, o fi chiar beta sau plin de spyware si virusi, sau poate ai calculatorul varza. Nu ma intereseaza cat de sarac sau cat de hot esti - eu intru aici sa citesc despre jocuri de console, nu despre cat de amarat esti tu.

Iar daca nu esti hotarat sa iei un joc si nu-ti permiti, asteapta sa se lanseze jocul si poate ti-l va imprumuta cineva. Desi cu atitudinea asta, ma indoiesc ca va face asta vreun gamer care chiar a muncit - el sau parintii sai - pentru a cumpara acel joc..
Quote Originally Posted by Wagram View Post
Dar ghici cine chirăie apoi că gamerii încurajează jocuri şi producători de duzină, punând botul la hype şi cumpărându-le la lansare ?
Da, sunt gamer si ma respect! Il iau la lansare pentru ca imi permit si imi place ideea jocului. Asa cum am spus, nu ma astept la ceva revolutionar, dar nici nu ma plang ca o baba beata ca vai, daca nu are demo mai bine-l fur. Pe sistemul asta, sa stii ca nici bancile nu dau nimic demo. Nu te duci sa furi din banca pt. a-ti face o idee despre bani? Nu am vazut pe nimeni de-aici furand o consola doar pe motivul ca 'nu gaseste demo la ea'.

Jocul se lanseaza in 2 zile, sunt tone de stream-uri cu gameplay si trailere, ba chiar au aparut review-uri si versus-uri de pe diferite platforme. Daca nu-ti poti face o parere despre joc din asta si o dai cu faze gen 'n-am bani de chifle', inseamna ca stai foarte prost atat la capitolul financiar si ar trebui sa-ti cauti un loc de munca mai bun cat si la capitolul procesare a informatiei si genul asta de joc cu hacking e prea mult pentru tine. Succesuri!