Quote Originally Posted by Tzzantaru View Post
De ce tineti neaparat sa fiti tot timpul cele mai neinformate persoane??De ce sunteti atat de ignoranti intr-un sens dar atat de categorici in ideilei voastre?De ce nu incercati sa intelegeti in prima faza toate perspectivele inainte sa va tineti cu dintii de o idee?
As putea sa-ti zic (,) ca varianta aia skidrow nici nu exista , reala , e doar un fake , asa cum au mai fost fake-uri puse cu virusi si pt alte jocuri/programe.As putea sa-ti zic (,) ca daca te chinui putin si te informezi inainte sa ..... iti dai realtiv usor seama ca-i un fake pus de niste "surse" de "neincredere".
Dar acum o sa zici ca fac pe piratu' si poate o sa-mi dai si vreo infractiune ceva.
Nu stiu cui te adresezi. Nu sunt ignorant, doar ca nu ma joc pe PC si nu ma intereseaza parerile unora si altora despre un joc pe care l-au furat "din lipsa de demo". It's that simple...

Nu vei primi ban, nu avem infractiune pentru ca iti sustii o parere. Nu m-a deranjat niciodata sa fie pareri pro si contra, doar ca unii sunt in exclusivitate contra si nu vad decat jumatatea goala a paharului... pe care repet, l-au furat...

P.S. Nu te obliga nimeni sa cumperi jocul daca nu-ti place si te simti inselat. Again, it's that simple... Va iesi Watch Dogs 2 si poate acela o sa-ti placa mai mult. Sper sa fie ca in cazul GTA, sa isi dea seama ca s-a piratat atat de mult pe PC incat nici nu mai merita sa mai scoata versiune de PC... sau ca si in cazul GTA V, sa o lanseze la un an-doi dupa ce a fost pe console.