Single post: User Review: Battlefield 3 (Xbox 360)

  1. #1 SP
    Member rareshica's Avatar

    User Review: Battlefield 3 (Xbox 360)

    A fost nevoie de mai mult de cinci ani in franciza Battlefield pentru a trece de la Battlefield 2 la Battlefield 3, dar asta nu e o scuza pentru a spune ca nu am avut alte campuri de lupta pe care le-am vizitat in acest timp. Battlefield 3 se simte ca o intoarcere la radacinile seriei, cu un efort urias pus pe partea de multiplayer si o grafica care ne-a lasat cu gura cascata. Asadar, Battlefield 3 a fost o explozie la aparitie, a fost jocul care a spulberat topurile!

    Terenul de lupta implica un grup de soldati americani si rusi, acestia incercand sa previna atacurile nucleare de catre un grup de teroristi numit “People's Liberation Resistance” si de un individ numit Solomon. Evenimentele se desfasoara printr-o serie de flashback-uri a personajului principal, sergentul Henry Blackburn, acesta fiind interogat. Campania din Battlefield 3 vreau ca jucatorul sa urmeze un anumit fir narativ, oferind avertismente cand iesi din aceasta poveste. Acest lucru poate deveni enervant atunci cand vrei sa mergi pe o anumita strada, crezand ca vei avea o pozitie mai buna de tragere. Cu toate acestea, actiunea decurge rapid si ajungem la armele si vehiculele care le intalnim in agitatia din modul multiplayer

    Gameplay:
    Campania din Battlefield 3 arata superb la nivel de design al jocului, avand o evolutie variata a nivelelor. Vei lupta prin strazile orasului, jungle, coridoare, deserturi, cer deschis, si birouri,pentru a scoate in evidenta cat de impresionant este motor grafic Frostbite 2.0. La inceputul jocului vei iesi pe puntea unui portavion aflat pe marea agitata si dupa cateva secunde vei fi transpus in pielea unui pilot de avion. De tinut minte si de subliniat, sunt efectele de iluminare, de ploaie si ceata, care dau acestor medii un sentiment real al actiunii. Pe parte de control al omului, cat si al vehiculelor nu am ce comenta, acesta miscandu-se ireprosabil.

    Grafica si sunet:
    Cand am pornit prima data jocul si am instalat HD Content am fost pur si simplu impresionat. Razele soarelui au strabatut ecranul intr-un mod foarte placut, creeand senzatia de realism. De asemena, calitatea apei este de neimaginat, dar bineinteles nu se poate compara cu grafica pe care o are jocul pe PC. Armele, uniformele si echipamentul soldatilor este foarte bine detaliat, de la marcaje distinctive pe casti la zgarieturile de pe arma. Sunetele sunt foarte bine stabilite, incepand de la un amarat de pistol M1911 la tancurile M1 Abrams sau T90-ul rusesc, care atunci cand trag fac sa rasune toata harta.

    Multiplayer:
    Modurile multiplayer in sine nu aduc neaparat ceva nou,ci sunt vechi moduri readuse la viata din jocurile precedente ale seriei. In timp ce,cei mai multi jucatori vor sari direct in modul Conquest cu 64 de jucatori (sau 24 de jucatori pe console), point-to-point action, de intoarce Rush mode-ul de la vechiul Bad Company,acesta fiind cel mai imbunatatit mod al jocului. Comandantii din Battlefield au disparut, ceea ce face jocul mai usor, din punct de vedere al colegilor de echipa. Asta e bine, pentru ca majoritatea jucatorilor vor aduce doar unul sau doi prieteni in meciurile lor,chinuindu-se sa supravietuiasca si sa se ajute unul ce celalalt, fiind ajutati de o noua functie, si anume functia de echipaj (Squad). Patru prieteni vor putea sa intre in acest squad si sa beneficieze de mai multe atributii, una anume fiind faptul ca sunt marcati pe harta cu aceiasi culoare, sau pot comunica prin voice chat.

    Ganduri de final:
    Battlefield 3 este exact ceea ce fanii Battlefield au vrut cel mai mult de la joc: un joc haotic cu un mod multiplayer superb. Asadar, jocul include o campanie scurta, oarecum mediocra, dar nu putem nega faptul ca a fost cel mai bun Battlefield pe parte de multiplayer (pana ce a aparut Battlefield 4, bineinteles).

    Note:

    Poveste: 9
    Gampelay: 10
    Grafica si sunet: 9
    Multiplayer: 10

    Nota finala: 9.5
    Attached Images Attached Images battlefield_3_poster_girl_by_billym12345-d5q42cp.jpg 930.0x524.0.jpg adfgdf.jpg battlefield3.jpg