Single post: Televiziune prin satelit Sky pe Xbox 360

  1. #1 SP
    Senior Member Mika's Avatar

    Televiziune prin satelit Sky pe Xbox 360

    Serviciul de televiziune britanic BSkyB (cunoscut simplu drept Sky) au ajuns la o intelegere cu Microsoft care prevede ca gamerii din Marea Britanie vor avea optiunea sa urmareasca programul britanic pe consolele lor Xbox 360 fara a necesita o antena montata in exterior. Gamerii britanici vor putea viziona meciuri live din Premier League (care sunt transmise aproape exclusiv e Sky) direct de pe consola.

    Folosind conexinea de Internet a consolei, serviciul va include si filme la comanda si multe altele pentru a ajunge la target-ul de 10 milioane de utilizatori pana in 2010. Cand va fi lansat in toamna, serviciul va permite utilizatorilor sa observe la ce se uita prietenii de pe Xbox Live si chiar sa li se alature.

    Este prima oara cand Microsoft implementeaza televiziune live in Xbox 360, consola ce a vandut mai mult de 30 de milioane de unitati global, si se astepta ca firma sa mai incheie astfel de contracte cu alte tari in viitor. Se asteapta ca acest serviciu sa fie prezentat mai pe larg in Los Angeles, la E3.

    Nu se stiu exact ce canale vor fi incluse, dar s-au confirmat deja 18 canale - printre care Sky News, Sky Sports 1 si 2.

    Pretul pentru serviciu ce va fi incorporat inca nu s-a decis, dar se asteapta sa fie gratis pentru a atrage mai multi clienti. Insa asocierea aceasta le va permite celor de la Sky sa incerce diverse metode de a taxa clientii cum ar fi plata doar unor anumite event-uri importante.
    Attached Images Attached Images sky_xboxlive.jpg