Eu am plecat de la ideea ca este cunoscut faptul ca pe PS4 a fost redus numarul de sloturi al unui cont de la 2 la 1 (pe cate console poate fi activat un cont), asta fiind singura diferenta fata de PS3. Atata timp cat ai conturile activate pe PS4-ul tau nu iti va cere sa ai conexiune la internet pe acea consola pentru a accesa continutul digital. Se comporta exact ca pe PS3.

Nu exista o consola secundara asa cum mentionezi tu, deoarece cand accesezi contul de pe alte console nu se va mai face nici o activare. Este ceva nou introdus pe PS4 ce iti permite sa iti accesezi jocurile cumparate contul tau de pe oricate alte console atata timp cat ai o conexiune la internet (de exemplu: te duci in vizita la un prieten care are PS4, iti introduci contul si acces la jocurile tale cat timp esti conectat la internet - la PS3 nu puteai face asta daca ambele sloturi ale contului erau ocupate, fiind necesara dezactivarea unui).

Acum daca te apuci sa iti dezactivezi contul si il dai altor persoane pentru a face sharing de jocuri vorbim de o situatie in afara normalitatii. In mod normal, o persoana nu ar trebui sa-si dezactiveze contul decat in momentul in care isi schimba consola. Se profita de functia detaliata mai sus pentru a face sharing de jocuri, desi ea nu a fost gandita pentru asta. Sunt anumite chestii pe care ti le asumi daca incepi sa faci sharing pe PS4, iar una din ele este necesitatea unei conexiuni la internet.