Single post: E3 2009: Conferinta Sony

  1. #1 SP
    Senior Member istrategie's Avatar

    E3 2009: Conferinta Sony

    Conferinta Sony a inceput cu un montaj, care a prezentat cele trei console de pe piata: PS3, PS2 si PSP, precum si jocurile care urmeaza sa apara pe aceste platforme. Inceputul promitator ne face curiosi si asteptam sa vedem cu ce va mai veni nou in domeniul gaming-ului cei de la Sony. Conferinta se anunta a fi la fel de spectaculoasa ca si cea de anul trecut, la care Sony au umplut sala de display-uri. Sunt prezentate cele mai bune jocuri de pe platformele Sony.

    Prezentarea incepe cu statistici despre PS2 si PSN.

    Baietii de la Naughty Dog urca pe scena pentru a prezenta Uncharted 2: Among Thieves, joc care arata absolut fenomenal si care este exclusiv pe Playstation 3.

    Dupa Uncharted 2 si o invitatie din partea producatorilor la Beta-ul care incepe maine, pe scena urca baietii de la Zipper Interactive cu al lor MAG. Un demo impresionant, cu nici mai mult, nici mai putin de 256 de jucatori online.

    Conferinta continua cu prezentarea line-up-ului pentru PSP si a noului PSP Go.

    Un nou joc Assassin’s Creed va fi lansat pentru PSP in noiembrie.

    Este prezentat in amanunt PSP Go: va fi cu 50% mai mic si cu 40% mai usor decat PSP-3000 si va avea 16GB de memorie interna. Este anuntat Playstation Store pentru PC, Media Go, un nou sistem de muzica pentru PSP si Video Store, care poate fi accesat direct de pe consola portabila.

    Gran Turismo vine pe PSP cu 800 de masini, 35 de circuite si 4-player multiplayer. Va fi lansat pe 1 octombrie.

    Kojima a anuntat noul joc MGS pentru PSP: Metal Gear Solid: Peace Walker. Jocul va fi plasat cu 10 ani dupa MGS3 si va fi o parte a povestii principale.

    Resident Evil este in dezvoltare pentru PSP si va fi lansat anul viitor. Nu au fost oferite alte detalii.

    Urmeaza statistici despre PSN: 24 de milioane de conturi, 90 de exclusivitati, 475 milioane de items downloaded si 50 de jocuri de PS1 care urmeaza sa fie lansate, incepand cu Final Fantasy 7 in aceasta seara.

    O scurta prezentare pentru PS Home: 6.5 milioane de utilizatori cu foarte mult content care urmeaza sa fie lansat. Un trailer pentru Home.

    Un montaj cu jocuri de PS3 care urmeaza sa fie lansate.

    Lost Planet 2 va fi lansat pe Playstation 3 la inceputul lui 2010.

    Rockstar anunta un nou joc exclusiv pe PS3 numit The Agent.

    Este prezentat Assassin’s Creed 2. Actiunea are loc in Italia renascentista. Din punct de vedere tehnic, este asemanator cu primul joc din serie. Va avea arme exclusive din jocul de pe PSP. Va fi lansat in aceasta toamna.

    Urmatorul producator este Square Enix cu al lor Final Fantasy XIII si cu un trailer pentru joc. Urmeaza un anunt bomba: Final Fantasy XIV Online va fi lansat in 2010 si va fi un MMORPG exclusiv pe PS3. Trei jocuri Final Fantasy care vor ajunge la anul pe PS3.

    Urmeaza un tech demo al unui nou controller cu motion sensor, care se foloseste de PS Eye pentru a functiona. Este prezentat in diverse actiuni, cum ar fi lupte cu sabia, trasul cu arcul sau cu pistolul. Va fi lansat in primavara lui 2010.

    Este prezentat un nou joc de la United Front Games, numit Mad Nation Racers. Jocul va avea posibilitate de costumizare ca in Little Big Planet. Va fi lansat in 2010.

    Team ICO prezinta noul joc, cunoscut pana astazi sub numele de Project Trico. Jocul se va numi The Last Guardian si va fi exclusiv pentru PS3.

    Un scurt trailer pentru Gran Turismo 5. A fost confirmat car damage-ul! Nu au fost date alte detalii.

    Seara este incheiata cu un demo spectaculos pentru God of War 3. Kratos isi arata in sfarsit muschii si nu ne dezamageste. Secventa il pune pe Kratos in fata unui Titan si arata combat si cateva elemente de gameplay.

    Conferinta se incheie in aplauzele spectatorilor, dupa un show care ne-a lasat cu gura cascata. Sony are si pentru acest an un line-up foarte promitator pentru Playstation 3 si Playstation Portable.
    Attached Images Attached Images sony_e3.jpg