Single post: Concurs "Diablo III - Reaper of Souls"

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Concurs "Diablo III - Reaper of Souls"

    Cu ocazia lansarii oficiale pe console a mult asteptatului joc Diablo III: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition, Blizzard Entertainment s-a gandit la voi, gamerii consolisti din Romania (semn ca nu suntem totusi Narnia), si a pregatit un pachet dragut de jocuri. Mai exact, avem pentru voi 10x promo copies pentru PlayStation 4 si 5x promo copies pentru Xbox One. Prin urmare, cred ca este timpul sa pornim un nou concurs pentru a face 15 gameri fericiti! Thanks goes to Blizzard Entertainment!

    Tot ce trebuie sa faceti este sa postati o imagine favorita din universul Diablo (va rugam sa urcati imagini de cel putin 1280 x 720) si sa spuneti in cateva randuri ce feature, item, mob sau caracter va place la Diablo III - Reaper of Souls.

    Reguli de concurs:
    • Nu postati decat o imagine si o prezentare per post!
    • Nu postati ceva monosilabic, gen "Bun" sau "OK" pentru ca nu vor fi luate in considerare acele posturi.
    • Durata concursului: 5 zile, perioada 23.08.2014 - 28.08.2014 (astfel incat joi, cel tarziu vineri sa pun jocurile la curier pentru voi).
    • Puteti posta de mai multe ori pentru a va mari sansele de castig, dar va fi doar un joc per castigator.
    • Primele 3 locuri se vor acorda de catre juriu (pe baza numarului de thanks-uri, a imaginii uploadate si a prezentarii voastre). Urmatoarele 12 jocuri vor fi prin tragere la sorti (random).
    • La sfarsitul postului va rog sa specificati pentru ce consola doriti jocul: PS4 sau X1.
    Jocul Diablo III: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition poate fi achizitionat pentru console si din Romania. Voi posta linkuri mai jos pentru fiecare consola in parte:* va reamintesc ca jocurile sunt promo copies iar livrarea se va face prin fan curier (castigatorul plateste transportul). Dupa ce au fost anuntati castigatorii, va rog sa-mi trimiteti un PM cu numele complet, adresa completa (inclusiv cod postal) si numar de telefon. Datele voastre vor fi folosite strict pentru firma de curierat!

    P.S. Intre timp are loc inca un concurs - incercati-va sansa si acolo!
    Attached Images Attached Images premii_cg_blizzard.jpg