Single post: Microsoft se pregateste sa prezinte Windows 9

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Microsoft se pregateste sa prezinte Windows 9

    Desi multi spun ca ar fi prea devreme, totusi Microsoft face pregatiri pentru a dezvalui publicului succesorul lui Windows 8. Sursele spun ca acest lucru se va intampla intr-un eveniment de presa special ce ar avea ca target ziua de 30 Septembrie 2014. Numele de cod pentru Windows 9 este momentan "Treshold". Nu stim exact daca ziua respectiva o sa ramana batuta in cuie, insa stim ca Microsoft incearca sa repare lucrurile care au luat o intorsatura ciudata odata cu Windows 8.

    Astfel intr-un "tech preview" al lui Treshold s-a putut vedea foarte clar faptul ca Microsoft a refacut meniul de Start (i se spune Mini Start Menu) si a renuntat complet la bara de Charms. Deasemenea, UI-ul a avut parte de ceva modificari, dar poate mai important este faptul ca a fost prezenta o varianta de test pentru Cortana (asistentul personal care este deja disponibil pe device-urile mobile cu Windows Phone 8).

    Mai multe detalii vom afla cu siguranta luna viitoare. Pana atunci va invit pe threadul dedicat: http://www.consolegames.ro/forum/f30...1-windows-9-a/.
    Attached Images Attached Images windows9.jpg