Single post: Concurs "Lansare Destiny cu Media Galaxy"

 1. #10 SP
  Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
  Fiind printre cei care am pierdut 3 zile in beta-ul de Xbox 360 al jocului Destiny pot spune ca mi-am facut o parere personala despre joc. Primul lucru care mi-a placut a fost poveste, incluzand aici si momentele cinematice, inceputul jocului aruncandu-te intr-o poveste despre posibila anihilare a speciei umane si cum tu esti '' cel ales/ cel mai special/ unicul'' care poate salva galaxia. Si povestea continua foarte inteligent incluzand in prima parte a jocului si tutorialul: primii pasi, alergarea, trecul cu arma, etc. Peisajele te lasa masca, doar in Mass Effect am mai vazut asemenea decoruri SF - de la nisipul rosiatic al planetei Marte la junglele verzi de pe Venus, la Pamantul distrus si apocaliptic si Luna, hartiile sunt imense si iti creaza senzatia de open-world (cu toate ca nu e), caracterele si inamicii arata extrem de bine.
  Multiplayerul este foarte bine pus la punct, cu un oras unde jucatorii pot relationa, cumpara / vinde iteme, arme, pot selecta misiuni, etc.. Personal pe durata beta-ului am jucat doar cu Titanul, care pare foarte echilibrat ca strenght / damage provocat. Probabil in versiunea finala as incerca si ceilalti 2 Guardians: Hunter-ul si Warlock-ul.
  Una peste alta intradevar in beta am vazut si mici glich-uri, mici probleme (bossi prea mari pentru lvl. jucatorilor), dar de asta exista un Beta, ca producatorii sa poata pune la punct jocul INAINTE de lansarea oficiala. Si dupa cum am vazut Destiny este un joc cu foarte mult potential, de parca creatorii jocurilor Halo si Gears s-ar fi reunit si ar fi creat shooterul SF multiplayer perfect!

  PS consola care o am momentan este un Xbox One!
  Attached Images Attached Images destiny_07.png