Single post: Concurs "Lansare Destiny cu Media Galaxy"

  1. #18 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    In primul rand vreau sa felicit Altex/Media Galaxy pentru initiativa. Ma bucura nespus de mult atentia acordata in ultimul timp noua, comunitatii de gameri. Pe aceeasta cale multumesc si Console Games pentru faptul ca organizeaza astfel de concursuri. Pot spune fara cea mai mica indoiala ca este cea mai unita si activa comunitate dintre toate pe care le stiu.

    Sa vorbim deci despre Destiny. Cand au fost leakuite primele info-uri despre acest joc in 2012, vazand primele screenshot-uri am zis ca-i voi acorda o sansa, nefiind fan al seriei Halo. Pana atunci, ideea jocurilor Sci-Fi First Person nu mi se parea atragatoare.

    Am vazut primele trailere si mi-a placut. Odata ce s-a lansat PS4 si jocul a fost anuntat si pentru aceasta platforma, am inceput sa devin din ce in ce mai interesat de Destiny. O aventura spatiala in 1080p@30 fps pe PS4 urma sa fie o experienta de neuitat. Am ratat Alpha-ul din pacate, insa am reusit sa joc Beta timp de o saptamana in fiecare seara. Nebunia dinainte de beta, ma facea si mai entuziasmat, vazand cata lume astepta sa incerce jocul pentru prima oara.

    L-am instalat si am pornit. Primul lucru pe care l-am observat odata ce am intrat in Destiny Beta, a fost coloana sonora extraordinara.Ma simteam ca un erou a carui misiune este sa salveze ultimul orasel al omenirii de invazia unor Falleni.

    Primul caracter a fost un Titan. Am si jucat cu el mai toata perioada beta-ului, facand misiuni de grind pana la 2 dimineata, cautand arme, explorand fiecare coltisor al mapelor, totul cu o echipa de prieteni. Si asta mi-a placut foarte mult, faptul ca se bazeaza pe team work. Daca faceai misiunile de unul singur, va pot asigura ca nu aveau acelasi farmec ca atunci cand il jucai cu o echipa de 2-3 prieteni. Acelasi lucru l-am observat si la Crucible. Multa lume se plangea de hartile mici, insa acele harti te indemnau ca la fiecare combat sa ai un camarad langa tine. Am ales si jucat cu Titanul (Human) deoarece m-am simtit onorat sa joc cu un caracter vital in acest joc, Titanii fiind primii care au infiintat si aparat Orasul. De asemenea, in fiecare lupta ma simteam mai protejat, iar puterile Striker si Defender defineau perfect clasa unui Titan. Celelalte clase, Hunter si Warlock mi-au placut doar pentru abiitatile speciale dobandite.

    Sistemul de grinding diversificat m-a surprins si a fost aproape perfect pentru un Beta. Singurul lucru care nu mi-a placut a fost faptul ca in ultimele zile a devenit destul de plictisitor, intrucat toata lumea fiind level maxim, nu li se mai parea atragatoare ideea de a face un Explore sau Strike mission cu prietenii, ceea ce m-a facut sa ma gandesc ca in jocul final as putea intampina astfel de probleme, mai ales ca level cap-ul este 20. De asemenea faptul ca nu ne putem pastra caracterul in jocul final a fost un pic cam trist, avand in vedere itemele legendare pe care le aveam.

    Una peste alta, este primul joc de acest gen care ma atrage cu adevarat si oricat de mult as nega ca nu mi-a placut Beta-ul, parca are un acel ceva ce ma tine cu gandul la el constant. Presimt ca va fi un joc care sa se bazeaza masiv pe jocul in echipa, cu un univers intreg de explorat(la propriu), care sa te tina in priza mult timp...mai ales ca vom primi si content gratis in luna Decembrie de la Bungie, o idee excelenta de la care multi developeri ar trebui sa ia aminte. Chiar mi-as dori jocul, deoarece in perioada aceasta nu prea mai am ce juca multiplayer, iar Destiny pare promitator.

    Pe sfarsit, Gardieni, va las cu ceva screenshot-uri facute de mine, in care am surprins atmosfera intensa a jocului. Succes tuturor si sper sa ne vedem la un Explore pe Marte!

    Il doresc pentru PS4.Multumesc.
    Attached Images Attached Images destiny-beta_20140720144556.jpg destiny-beta_20140720183500.jpg destiny-beta_20140718142746.jpg destiny-beta_20140720183325.jpg