Single post: Concurs "Lansare Destiny cu Media Galaxy"

  1. #34 SP
    Member hibrid13's Avatar
    First of all, mulțumesc ConsoleGames și Media Galaxy pentru inițiativele minunate și concursurile din ultima vreme. Se pare că fenomenul de gaming începe din ce în ce mai mult să fie tratat exact așa cum merită și aici pe plaiurile noastre.

    Am reușit să joc Destiny odată cu ocazia ultimului beta (Xbox360), moment în care mi-au fost confirmate aproape toate așteptările pe care mi le formasem de-a lungul timpului, vis-a-vis de momentul în care am să încerc noul proiect al celor de la Bungie. Am fost sceptic la început față de modul în care se va prezenta jocul și mai ales partea de multiplayer (PVP), nefiind un mare fan al universului și al gameplay-ului stil Halo, dar micile inovații, stilul de joc relativ diferit de alte shootere de marcă, modul de leveling și varietatea armelor și a echipamentelor de luptă, accesoriile și vehiculele, peisajele, fizica și dinamica mediului înconjurător au transformat cateva zile de beta, în compania unui warlock mai neîndemânatic, într-o experiență superbă. Chiar și vocea lui Peter Dinklage, deși pentru mulți nu pare cine știe ce, este un mic plus care transforma toată experiența legată de joc într-una mult mai frumoasă.

    All in all, până și numele jocului, Destiny, mă trimite cu gândul către ceva special, un joc aparte în care să pierzi sute, poate chiar mii de ore mult timp de acum înainte. Nu vezi prea des un așa shooter și o așa echipă extraordinară care să lucreze cu atâta pasiune și dedicație pentru un proiect de gaming! Chiar sper să pot sa intru în posesia variantei finale și să mă bucur de aventurile interplanetare.

    M-am gândit să strâng imediat niște bănuți până pe 09.09, însă n-am avut prea mare succes (vara bat-o vina...) și chiar ar fi o surpriză frumoasă dacă aș reuși să câștig o copie a jocului (Xbox360). O să încerc să ajung și la lansare, astfel încât să mă aflu cât mai aproape de fenomen.


    P.S.: Destiny awaits...
    Attached Images Attached Images halo_3_odst_easter_egg.jpg 424364.jpg 770874739573115173.jpg destiny_13541297005140.jpg destiny-game-wallpaper-download.jpg