Quote Originally Posted by chesterb View Post
Iar începe disputa între fanboys.

Treaba e simplă, vrei un telefon fare face de toate, iei Android, doar că nu ai materialele premium din care este făcut iPhone. Nu am văzut până acum niciun telefon Android care să aibă calitatea pieselor Apple.
Pe partea cealaltă, ai un telefon solid făcut din piese rezistente, dar iOS-ul este limitat, cum a fost întodeauna. Limitat dar stabil.

Eu am fost şi sunt mulţumit de iPhone. Prefer să am un telefon care nu se desprinde în 10 bucăţi când îl scap pe jos.
HTC One, Sony Xperia si cred ca mai sunt si altele. Sunt telefoane premium (metal, sticla), pana si Note 4 e facut din metal si piele (?).

@MonkY: Principiile alea au vandut destul de bine. Pana la urma iPhone era cea mai buna alegere pentru cei care doreau un telefon mai mic. Cat despre rezolutie, am vazut telefoane 720p si 1080p puse unul langa celalalt, mie mi s-a parut ca exista o diferenta, dar poate doar mi s-a parut. Si camera, sunt convins ca e buna, problema e ca nu va fi una dintre cele mai bune existente pe piata. Cam asta e marea problema a telefonului, nu va fi cu nimic mai bun decat restul si nu aduce aproape nimic nou fata de predecesorii sai. Practic nu vad motivul pentru care cineva ar renunta la un iPhone 5/5S sau la un flagship Android pentru un iPhone 6. Si ultima chestie pe care nu o inteleg, cum de le-au facut asa de mari. iPhone 6 e cat un telefon de 5', iar iPhone 6+ e putin mai mare decat un Note 4 si mult mai mare decat LG G3.