Asa cum simt nevoia cateodata (foarte rar, totusi) sa trolez, tot asa simt nevoia sa clarific.

Foarte bine ca o serie de utilizatori probabili s-au plans ca noile iPhones se indoaie, foarte bine ca o serie de siteuri si youtuberi s-au intrecut in a ne spune cat si cum se indoaie. Ok, I've got it, daca pica de la 4000 de metri se face praf, daca-l tii in buzunarul de la pantaloni (in mod special in cel de la spate) se deformeaza.

Bun, deci este mai putin rezistent decat versiunile anterioare, foarte probabil datorita raportului diferit dintre dimensiuni. Prin urmare, va trebuim sa fim mai atenti cu el decat cu modelele precedente.

Totusi, serios?! Daca tii iPhone 6 Plus in buzunarul de la pantaloni se deformeaza?! Este la fel de mare cat este un Galaxy Note, nu retin exact cat sunt de mari cele mai recente modele insa este comparabil. De ce ti-ai dori sa tii asa ceva in buzunarul de la pantaloni? Oare Note-ul nu s-ar deforma/ strica in conditii comparabile? Ideea este ca exista o sumedenie de solutii confortabile de a-l transporta fara sa-l indoi/ zgarii/ deformezi/ whatever. Luati-va niste precautii si gata!