Single post: Ce ne jucam: Octombrie 2014

  1. #1 SP
    Senior Member ilie11's Avatar

    Ce ne jucam: Octombrie 2014

    Ei bine, dupa cum bine stiti toamna se numara jocurile (singura perioada mai prolifica fiind cea din perioada sarbatorilor de iarna). In cazul in care va ploua mult sau vom avea parte de vreme urata, stati linistiti ca avem ce face, pentru ca se anunta cateva jocuri foarte bune pentru console. Astfel, de la racing la shooters, de la adventure la RPG, va asigur ca se va gasi un joc pentru fiecare.

    Alien Isolation - 7 octombrie (PS3, PS4, X360, XO, PC)
    Jocul face parte din franciza Alien si este un first person horror - survival - stealth game. Actiunea se petrece in anul 2137 si o are in centru pe Amanda care investigheaza disparitia mamei sale, Ellen Ripley. Sincer, sper sa fie mult mai bun ca ultimul...


    The evil within - 14 octombire (PS3, PS4, X360, XO, PC)
    Dupa parerea mea, va fi candidatul perfect la GOTY.
    Shinji Mikami, creatorul seriei Resident Evil revine in forta cu un nou joc survival horror.Actiunea il are in centru pe detectivul Sebastian Castellanos care, impreuna cu o echipa de politisti se confrunta cu o entitate supranaturala in timpul unei anchete. Lasat inconstient, acesta se trezeste luptand pentru supravietuire intr-o lume plina de creaturi ciudate. Pentru fani, un must play!


    Drive Club - 8 octombrie exclusiv PS4
    Un nou joc racing publicat de Sony cu piste si locatii inspirate din locuri reale.
    "Driveclub will be a truly innovative, socially connected racing game, but the team requires more time in order to deliver on their vision - and I'm fully confident the game will surpass your expectations.''


    Borderlands: The Pre-Sequel - 17 octombire (PS3, PC, X360)
    Al treilea joc din seria Borderlands, publicat de 2K Games. La fel ca in primele jocuri, acesta combina elemente de FPS cu RPG.
    Povestea va avea in centru 4 personaje care in primele parti erau NPC, si va introduce elemente noi de gameplay gen: arme care ingheata, medii cu gravitate redusa, etc...


    Lords of the Fallen - 31 octombrie (PS4, Xone, PC)
    Este un joc hack and slash cu elemente RPG publicat de Namco Bandai Games. Personajul principal, Harkyn, este un criminal caruia i se ofera o sansa la libertate cu conditia sa lupte impotriva unei armate de zei decazuti care ataca taramul oamenilor.


    Bayonetta 2 - 24 octombrie exclusiv WiiU ( happy owner :D )
    Este un joc hack and slash, continuarea celui din 2009 si publicat de Nintendo cu putin ajutor de la Sega. Urmand fidel linia predecesorului sau, Bayonetta 2 vine totusi si cu noutati ale gameplay-ului, si anume, Umbran Climax, o tehnica ce intareste atacurile si combo-urile protagonistei.
    Nu are rost sa va spun ce deja stiti, va fi un joc superb!


    Forza Horizon 2 - 3 octombrie (X360, Xone)Primul joc din seria Forza in care a fost implementat sistemul de ''changing weather'' , FH 2 este un open world racing game cu peste 200 de masini, de la supercar la camioane, cu actiune care se petrece in sudul Frantei si nordul Italiei.



    Middle-earth: Shadow of Mordor
    - 3 octombrie (PS3, PS4, X360, XO, PC)
    Bazat pe universul creat de Tolkien, Shadow of Mordor este legatura dintre Lord of the Rings si Hobbit. Eroul principal, Talion, un ranger care vrea sa se razbune pe Sauron va avea parte de aventuri si va intalni personaje din universul Lord of the Rings care fie il vor ajuta, fie il vor impiedica sa isi indeplineasca telul. Publisher-ul, Monolith Production spune ca a facut tot posibilul ca jocul pe current-gen sa fie cat mai apropiat de next- gen, singura diferenta fiind Nemesis System care va fi putin diferit din cauza complexitatii si marimii acestuia.


    Alte titluri ce merita mentionate:
    WWE 2K15 - 31/10/2014
    Sunset Overdrive - 31/10/2014
    Skylanders Trap Team - 10/10/2014
    Project Spark - 10/10/2014
    Attached Images Attached Images ce_jucam.jpg