Am jucat foarte puțin dar sunt extrem de mulțumit ba chiar as putea spune că este o achiziție mai bună decât destiny. Acuma chiar că o să-mi sară lumea în cap dar nu este asta o problema. Pe mine mă deranjează faptul că ne dam cu presupusul fără ca măcar să vedem jocul, ca să numai spun să îl încercăm.

Nu o fi el cel mai bun racing dar să fiu dat naibii dacă nu e distractiv din plin. E misto sa iti clatesti ochii cu o grafica de nota 10, e misto sa simti viteza pe care cu masina ta nu poti pentru ca nu avem autostrazi, e misto sa incerci sa culegi toate stelutele.

@nameless_fear nu pacalim pe nimeni să cumpere jocul, eu unu îl recomand celor care au jucat GT dar nu au reușit să se bucure complet de el ori pentru ca era prea dificil ori necesita prea mult timp pentru a ajunge sa fii bun de ceva, timp pe care din pacate multi dintre noi nu il mai avem de partea noastra. Asadar si prin urmare cei care cauta un joc de racing dar nu vor sa se incarce nervos cu dificultatea jocului sa se trateze cu Driveclub.