Quote Originally Posted by MonkY View Post
Acum ca a fost anuntat iPad Air 2, sunt curios cine Dzeu mai isi ia Nexus 9... in afara celor care vor neaparat sa fie tableta cu Android (si pana si la ei am indoieli)

Oricum, de-abia astept un review iPad Air 2 vs Nexus 9... Fight!
E convingator noul iPad Air fata de Nexus. Din pacate Nexus-ul pierde atuul major pe care il avea: calitate/pret. Calitate din punct de vedere hardware cat si a unor feature-uri este superioara, iar raportul per pret pare mai atragator la iPad.

Acum trebuie sa aleg intre cele doua. Din pacate totul se va rezuma daca merita o ora - doua de baterie in plus, suprafata ecranului mai mare, spatiul extra si constructia premium vs. o noua experienta si deconectarea de la environement-ul familiar. Folosesc foarte mult Firefox-ul cu toate trick-urile si datele in sync. Acelasi lucru si cu SO-ul Android. Practic va trebui sa ma hotarasc dupa ce vad benchmark-urile daca stresul provocat de o noua experienta este justificat.

Probabil ii mai dau o sansa Androd-ului. Daca urmatoarele nexus/"flagshipuri android pur (motorola)" vor fi toate peste 5", personal maximul acceptat, atunci voi trece complet la ecosistemul Apple, cat timp sustin cu aceiasi tarie device-urile sub 5" si tin directia curenta la MacOS.