Adevarul e ciuflingar ca se intampla ceva ciudat aici... Cred ca e prima oara cand vad ca Google da inapoi (ei deja au device-uri cu 3GB RAM si se intorc la 2?!?) si prima oara in atatia ani cand Apple face un pas inainte (si dubleaza RAM-ul). iPad Air era super snappy si rapid in draci cu 1GB RAM... acum cu 2GB RAM si triple core, chiar nu mai ai ce sa-i reprosezi. In unele teste deja iPad Air 2 da rezultate echivalente cu un MacBook Air 2013 sau iMac 2011, ceea ce pentru o tableta e al naibii de impresionant.

Da, daca traiesti in ecosistemul Android si iti place mai mult... asa este, inteleg tendinta de a merge pe un Nexus. Pentru ca la urma urmei, este fix invers fata de mine. Si da, Nexus 9 arata bine, pacat insa ca pretul a urcat mult, in timp ce s-au pierdut diverse pe drum (chiar speram sa vad primul device Android cu x64 care sa vina cu 4GB RAM).

Despre Nexus 6 eu nici nu mai comentez... 6" pentru main phone, e pur si simplu prea mult. Pentru cineva care vrea mobilitate... desigur. Daca esti mai "stationar" (asa ca mine), nu vad de ce ti-ai lua un smartphone cu diagonala atat de mare cand ai putea sa faci treaba asta cu o tableta, si sa nu stai sa te chiorasti (ma gandesc la productivitate, gaming, poze, filme).