Single post: Ce ne jucam: Noiembrie 2014

 1. #1 SP
  Senior Member paunstefan's Avatar

  Ce ne jucam: Noiembrie 2014

  A venit in sfarsit luna noiembrie, poate cea mai importanta din an in materie de lansari de jocuri, in special pentru console. Nici luna octombrie nu a dezamagit, si am avut parte de titluri precum Alien Isolation, The Evil Within, Driveclub, Bayonetta 2 si Middle Earth: Shadow of Mordor, toate fiind jocuri apreciate de catre public. Dar se pare ca luna aceasta s-au concentrat majoritatea titlurilor importante din serii bine cunoscute. Sa vedem prin urmare ce avem pentru noiembrie:

  Call of Duty: Advanced Warfare- 4 noiembrie (PS4, XO, PS3, X360, PC)
  Dupa cum ne-am obisnuit, si anul acesta avem parte de un titlu Call of Duty, in 2014 fiind randul lui Advanced Warfare. Jocul este produs de Sledgehammer Games si este primul joc din serie la care productia a durat 3 ani. Actiunea se petrece in viitor, lucru care se vede printr-un numar de gadget-uri noi prezente in joc, cum ar fi un jetpack si un hoverbike. Un lucru care mi-a atras atentia este actorul Kevin Spacey (Frank Underwood din serialul House of Cards), care joaca un rol important in povestea jocului.


  Assassin's Creed: Unity- 11 noiembrie (PS4, XO, PC)
  La fel ca si Call of Duty, nu poate trece un an fara un nou titlu Assassin's Creed. Anul acesta avem parte de Assassin's Creed: Unity, care ne prezinta Parisul in timpul Revolutiei Franceze. Jocul nu va mai avea multiplayer competitiv, asa ca toata atentia va fi pe poveste, dar pentru prima data in serie avem parte de un mod co-op. Un feature laudat de producatori este abilitatea de a iti customiza asasinul, putand sa iti alegi atat echipamentul, cat si sa urmezi un anumit stil de joc, deblocand abilitati intr-un skill-tree.


  Halo: The Master Chief Collection- 11 noiembrie (XO)
  Halo: The Master Chief Collection este o compilatie a jocurilor din seria Halo, remasterizate in HD, pentru Xbox One. Pachetul contine Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2, Halo 3 si Halo 4, impreuna cu modurile lor multiplayer si toate DLC-urile existente pentru acestea (toate ruland in 1080p, la 60FPS) cat si acces la versiunea beta a jocului Halo 5. Aceasta colectie este cel mai bun loc de inceput pentru cei ce nu au jucat seria Halo, sau pentru cei ce vor sa le incerce din nou.


  Far Cry 4 - 18 noiembrie (PS4, PS3, XO, X360, PC)
  Far Cry 4, este urmatorul joc din seria Far Cry (obviously), iar acesta ne duce de data aceasta sa vizitam regiunea fictionala Kyrat, de la poalele muntilor Himalaya. Din punct de vedere al gameplay-ului a ramas aproape neschimbat de la Far Cry 3, acesta fiind un shooter open-world, printre noile feature-uri se numara abilitatea de a calari elefanti si, la fel ca in AC: Unity, un mod co-op. Sa speram ca nu va dezamagi, FC3 fiind unul dintre cele mai bune jocuri ale ultimilor ani.


  Grand Theft Auto V
  - 18 noiembrie (PS4, XO)
  Dupa cum se asteptau multi, GTAV primeste, in sfarsit, o versiune next-gen. Noua versiune contine imbunatatiri grafice, noi animale salbatice, vegetatie imbunatatita, conditii atmosferice si damage imbunatatit, practic tot ce nu s-a putut face pe vechea generatie din cauza limitarilor hardware. De asemenea noul GTAV va contine peste 100 de melodii noi la radio, cat si noi misiuni, masini si arme. Jucatorii vor putea sa isi transfere progresul din GTA Online de pe PS3 si X360. Stiu ca vreti sa il jucati din nou.


  Alte lansari din noiembrie:
  The Wolf Among Us- 4 noiembrie (PS4, XO)
  Assassin's Creed: Rogue- 11 noiembrie (PS3, X360)
  Dragon Age: Inquisition- 18 noiembrie (PS4, PS3, XO, X360, PC)
  Little Big Planet 3- 18 noiembrie (PS4, PS3)
  Pokemon: Omega Ruby & Alpha Sapphire- 21 noiembrie (3DS)
  Super Smash Bros. WiiU- 21 noiembrie (WiiU)
  Attached Images Attached Images 1.jpg cod.jpeg ac.jpg gta.jpg fc.jpg