Single post: Probleme si solutii PC

  1. #744 SP
    Member LeGenD's Avatar
    Salut all, să mă mai "chinui" cu ceva programe gen hdd regenerator? Iniţial mă gândeam să fac o mini investiţie într-un sshd pentru pc si vechiul hdd sa il inlocuiesc cu cel care urmează să se ducă de tot...dar se pare că nu pot deschide carcasa, zici ca e turnată. Am incercat sa o deschid forţat cu mâna, neavând şuruburi dar fără succese. Monky daca eşti si tu prin zonă, da-mi niste sugestii de meseriaş adevărat

    PS: Hdd-ul din pc(laptop) scoate nişte sunete extrem de enervante pentru mine de mă inebunesc câteodată, probabil şi din cauză că sunt mai sensibil datorită unor probleme cu urechile/auzul în ultima vreme etc dar in fine. Doar când e liniste completă il aud şi ma zgarie pe timpan de nu ma pot concentra. E un fel de "fluierat" si se accentueaza/dezaccentueaza ca să zic aşa în funcţie de activitatea hdd-ului. Respectivul nu are nici o problemă functionează ca uns. Asadar asta e unul dintre motive pentru care as vrea să il schimb. Sunt patinat, stiu dar asta e.

    Mnoh nu stiu ce sa zic, dar cred faza cu fluieratul nu se poate repara banuiesc si nici cel extern cu bad block ul acela.
    Attached Images Attached Images untitled.png