Single post: E3 2009: Jocurile prezentate de Sony

  1. #1 SP
    Senior Member istrategie's Avatar

    E3 2009: Jocurile prezentate de Sony

    E3-ul de anul acesta s-a terminat, dar vreau sa trec in revista jocurile prezentate in acest an de cele mai importante companii din industrie. Voi incepe cu Sony, care anul aceste a anuntat exclusivitati care promit, atat pe Playstation 3, cat si pe Playstation Portable. Din punctul meu de vedere, chiar au avut mai mult de oferit pentru fanii PSP, decat pentru cei PS3, dar sa vedem cu ce ne vom umple timpul pe cele doua platforme:

    1. Buzz Quiz World - PS3 si PSP
    Un nou joc Buzz Quiz, care vine de aceasta data si pe PSP. Pe PS3 jocul vine cu 5000 de intrebari, iar pe PSP cu 3000. Va avea DLC si si multiplayer pe ambele console. Pasionatii deja stiu despre ce este vorba.

    2. echocrono - PSP
    echocrome, pe care il stim cu totii, intr-o noua abordare. Jocul arata ca un platformer 2D clasic, fata de echocrome, care vrea sa privim lumea altfel. Intr-o calatorie cu trenul merita sa il joci, iar fanii lui echocrome sigur vor fi incantati.

    3. EyePet - PS3
    Toti ne dorim un animal de casa, dar toti dam inapoi cand vine vorba sa luam unul. Sony rezolva aceasta problema printr-un joc care merita jucat in familie. Cu ajutorul PS Eye-ului, acum poti avea propriul animal de casa pe ecranul televizorului.

    4. God of War 3 - PS3
    Cel mai asteptat joc al acestei generatii de console, dupa spusele lui Jack Tretton de la conferinta Sony. Jocul ne prezinta un Kratos furios, care se lupta cu zeii si cu titanii. Vom putea juca acest blockbuster in martie 2010.

    5. Gran Turismo - PSP
    Chiar daca Gran Turismo 5 se lasa asteptat pe PS3, un nou joc al seriei isi va face aparitia pe PSP, chiar inainte de varianta de PS3. Jocul va avea sute de masini, zeci de trasee si o grafica, care va ridica dinnou standardele PSP-ului.

    6. Heavy Rain - PS3
    Toti am ramas cu gura cascata cand am vazut demo-ul de gameplay prezentat pentru acest joc. Heavy Rain se vrea a fi un film interactiv, in care nu vei vedea Game Over. Daca unul din personaje moare, povestea pentru acesta se incheie, dar jocul continua. In asteptam in 2010.

    7. Invizimals - PSP
    Un joc bazat pe camera pentru PSP, Invizimals este un joc foarte distractiv in care trebuie sa ademenesti animalele invizibile in lumea reala, dar care sunt vizibile pe ecranul PSP-ului. Va trebui sa folosesti camera si parti ale corpului pentru a creea fenomene ale naturii.

    8. Jak and Daxter: The Lost Frontier - PSP
    Un nou joc din seria Jak and Daxter ajunge pe PSP. Dupa succesul de pe PS2, Naughty Dog vrea sa dea lovitura cu aceasta franciza si pe PSP. Oare ce urmeaza? Un joc pentru PS3? In acest moment, Naughty Dog este unul dintre cei mai importanti producatori pe consolele Sony.

    9. Little Big Planet - PSP
    Little Big Planet a avut un impact rasunator in industrie anul trecut, cand a fost lansat pentru prima data pe PS3. O versiune de PSP a fost ceruta cu mult timp inainte ca jocul sa fie lansat, si astfel Sony si Media Molecule le-a indeplinit dorinta.

    10. MAG - PS3
    Cuvintele cheie sunt Massive, 256-player games si shooter. Ati ghicit: Sony si Zipper Interactive ne pregatesc pentru sfarsitul acestui an un MMOFPS in care vom putea juca cu alti 255 de jucatori in acelasi timp, pe acelasi server, intr-o batalie masiva. Demo-ul prezentat la conferinta Sony a fost unul dintre cele mai bune de la acest E3.

    11. MadNation Racers - PS3
    Daca userii pot creea propriile misiuni intr-un platformer, care a mai fost si de succes, de ce sa nu poata creea propriile trasee, pe care sa se poata intrece cu prietenii. MadNation Racers ofera toate aceste posibilitati, plus arme, care pot fi folosite in timpul curselor.

    12. Ninja Gaiden Sigma 2 -PS3
    Ninja Gaiden 2 le-a dat mare bataie de cap celor care l-au jucat pe Xbox 360. Acum este timpul sa vada si cei de pe PS3 de ce s-au plans care l-au jucat. Ninja Gaiden Sigma 2 este o versiune imbunatatita a lui Ninja Gaiden 2 de pe Xbox 360.

    13. Pixel Junk Monsters Deluxe - PSP
    Pixel Junk Monsters este unul dintre cele mai jucate jocuri care se pot cumpara de pe PSN. Daca a avut asa mare succes pe PS3, de ce sa nu fie si o varianta portabila? Pixel Junk Monsters Deluxe este pentru cei care prefera gaming on the go.

    14. SOCOM US Navy SEALs Fireteam Bravo 3 - PSP
    Seria SOCOM US Navy SEALs Fireteam Bravo este foarte apreciata pe PSP. Dupa Fireteam Bravo si Fireteam Bravo 2, era normal sa urmeze si partea a 3-a. Shooter-ele nu sunt cele mai bune jocuri pe PSP, dar seria SOCOM se descurca destul de bine, chiar mai bine decat pe PS3.

    15. White Knight Chronicles - PS3
    Level-5 ne pregateste un Action-RPG interesant pentru PS3. Jocul a fost lansat la sfarsitul anului 2008 in Japonia, dar restul lumii inca il asteapta cu sufletul la gura. Sa speram ca nu ne va dezamagi si ca vom avea in sfarsit un RPG bun pe PS3.

    Part I: God of War 3, Buzz Quiz World, echocrono!
    Attached Images Attached Images e3_002.jpg e3_003.jpg e3_004.jpg bqw-e3_screenshot_8player_boiling_point_tif_jpgcopy.jpg bqw-e3_screenshot_8player_final_countdown_tif_jpgcopy.jpg bqw-e3_screenshot_8player_stop_the_clock_question_tif_jpgcopy.jpg buzz_game_round_01.jpg buzz_game_round_02.jpg lucky_dip_double_or_nothing_01.jpg 002.jpg 004.jpg 006.jpg