Single post: La multi ani PlayStation! Bine ai venit in Romania!

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    La multi ani PlayStation! Bine ai venit in Romania!

    Acum 20 de ani, pe 3 Decembrie 1994 mai exact, se lansa in Japonia prima consola PlayStation. Si ce cadou putea fi mai frumos pentru noi romanii, altul decat lansarea oficiala a serviciului PlayStation Store in Romania? Well, practic de la 1 Decembrie, nu mai sunteti nevoiti sa faceti conturi pe diverse adrese din US sau UE, ci veti putea folosi cu mandrie adresa voastra reala. Asa cum veti putea folosi fara probleme carduri emise din Romania. Serviciul este inca in limba engleza, dar preturile sunt afisate in RON.

    Legat de aniversarea celor 20 de ani de PlayStation, Sony a pregatit o editie speciala a consolei PlayStation 4. Aceasta se va produce intr-un numar foarte limitat (12,300 console) si va veni in culoarea originala PlayStation (gri-ul anilor 1994). Pretul va fi de 49,980 Yen in Japonia, $499 in US si €499 in Europa. Aveti mai jos un filmulet de prezentare al consolei precum si ceva imagini. Sunt sigur ca multi dintre voi se intreaba cate console cu numele PlayStation s-au vandut in cei 20 de ani. Desi nu avem un numar oficial, estimarile se apropie de 600 milioane de console (incluzand PlayStation, PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Portable, PlayStation Vita si PlayStation TV).

    Cat despre PlayStation Store Romania, trebuie spus faptul ca acesta inca nu este 100% functional, insa este up and running. Am inteles ca problemele se vor rezolva "on the go", si va astept pe threadul dedicat pentru a va spune opinia, pentru a gasi raspunsuri la intrebarile voastre. Cred ca un avantaj important pentru Store-ul pe Romania va fi acela ca vom putea downloada totul la viteze metropolitane. Marele dezavantaj este acela ca Sony nu ofera un serviciu de migrare (precum Microsoft cu Xbox Live), prin urmare nu aveti alta posibilitate decat sa creati un nou cont pe Romania. Un alt avantaj este acela ca veti putea achizitiona carduri valorice si carduri PS Plus in RON, atat din piata de retail cat si de pe shop-urile online romanesti.

    Nu pot decat sa spun La Multi Ani PlayStation! Si bine ai venit in Romania, PlayStation Store!



    Attached Images Attached Images 20th_playstation_anniversary.jpg