New Exotic Upgrading
Exotic Gear in The Dark Below will have higher Attack and Defense values than current Exotic Gear. For players and their current caches of Exotics, a path will exist to bring them forward into The Dark Below.
  • Starting December 9th, Xûr will offer players the opportunity to upgrade Exotics to the higher Attack and Defense values
  • Upgrading an Exotic in this way will require an Exotic Shard
  • The upgrade will reset the progression invested into the item
  • Each week, Xûr will possess a selection of upgrades for existing Exotics in his inventory.

Cred că este cea mai nesimțită și cretină mecanică pe care-am întâlnit-o vreodată. Deci toate zecile de ore, sutele de materiale și shard-uri pe care le-am băgat în exotice se duc pe apa sâmbetei. Și nu doar atât. Tre' să strângem alte zeci de Strange Coins pentru shardurile exotice, iar dacă vrem să ne upgradăm o exotică la versiunea post-DLC, trebuie să așteptăm weekend-ul în care va binevoi Xur să aibă în stoc upgrade-ul respectiv. Iar apoi dă-i și grinduiește din nou ca s-o leveluiești la loc.

Cu alte cuvinte, dacă vrei să progresezi, Bungie îți dă un șut în cur și te pune s-o iei din nou de la 0. Ce glumă proastă. Sunt curios dacă același lucru se va întâmpla și cu următorul DLC.

The definition of Destiny: