Da, arata foarte frumos. E primul joc de consola care depaseste nivelul de detaliu grafic al lui Crysis 1 de pe PC, care a fost un etalon pentru tot ce a insemnat grafica 3D. Imi amintesc ca au trebuit sa treaca cativa ani pana au aparut placile grafice care puteau rula primul Crysis la 1080p si setari ridicate de calitate. Asta e primul joc de consola care se ridica la nivelul impus atunci.

Cat despre 60fps, sincer ma indoiesc, jocul arata foarte bine iar GPU-ul din PS4 nu este un cip grafic foarte potent. Sigur, poate randa imagini spectaculoase dar la un framerate modest. Oricum ma indoiesc ca pentru Uncharted sunt nevoie mai mult de 30 fps, nu este un first person shooter fast paced. Ma indoiesc ca vom vedea 60fps la acest nivel de calitate vizuala. Nici Killzone Shadow Fall nu a fost 60fps la 1080p.

Am spus si sustin, Naughty Dog sunt de departe cel mai bun Studio de jocuri care produce pentru SONY. Vreau sa vad pe cineva care scoate un joc la un nivel de detaliu grafic peste ce scot Cainii.

LE: PS3 nu este capabil sa redea asa ceva... nu e niciun considerent de marketing aici.