Nu toate slim-urile sunt anti-pandora. am intalnit si astfel de psp-uri, cele din reviziile mai noi, in general fabricate in 2008.

Cablul de video-out vine in 2 "arome": Composite si Component. Pentru cei care nu au un TV HD, doar cel composite va putea fi folosit. Totusi, prin composite se pot viziona doar filme prin intemediul PSP-ului. Prin cablul component(pe un TV HD) se pot rula si jocurile pe TV, PSP-ul putand inlocui PS2-ul in anumite instante(sau acolo unde nu exista un PS2), comportandu-se ca un controller de consola.

Cat despre incarcarea la USB, mi se pare o aberatie. Dureaza de 2 ori mai mult sa se incarce prin USB, iar incarcarea in timp ce te joci este imposibila fara anumite hack-uri, dar cand este in stand-by sau pornita nu incarca, chiar si cu hackurile software. Se poate face prin modificare hardware si la PSP phat incarcare pe usb, chiar si cand consola este in stand-by sau oprita.

Eu as merge pe Slim, oricand ar fi achizitionat PSP-ul. Majoritatea Homebrew-urilor sunt compatibile cu noul PSP, noile update-uri aduc feature-uri noi care pe phat nu se gasesc(skype), este mai mic, mai usor, mai rapid, o imbunatatire fata de prima versiune.

Ai uitat ceva rodarkone, capabilitatea de a rula jocuri de PSX pe PSP, fie el Phat sau Slim. Este un feature foarte interesant si important. Personal am terminat MGS1(dupa ce lam terminat pe ps1 si PC) si inca mai joc Final Fantasy VII pe PSP.

In orice caz, psp-ul este o jucarie foarte interesanta, dar pacat ca sunt foarte putine jocuri cu adevarat bune.