Single post: Jocuri cu preturi bune

  1. #6226 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    PS4 (US!) - Destiny, Far Cry 4, NBA 2k15 - 36,5 $ digital - Playstation 4 Downloads. Este vorba de coduri date de Sony la bundle PS4, coduri pe care le puteti lua de pe GameDealDaily. Pagina Sony unde pot fi reedem-uite: PS4 4 Games 1 Pick Bundle

    Functioneaza in felul urmator, se cumpara cod de pe GameDealDaily, se intra pe al doilea link si dupa redeem se poate alege unul din jocurile Destiny, Far Cry 4, NBA 2k15 si LBP3. Acum e partea tricky, pe GameDealDaily campania "pick 1/4", cat si Far Cry 4, NBA apar ca Sold Out. Singurul disponibil este Destiny, la care nu s-a inghesuit lumea.

    Puteti cumpara Destiny, iar codul va da posibilitatea sa alegeti intre cele 4 jocuri ! Eu am ales Far Cry 4. Codul de pe GDD a venit pe mail in 1-2 min. Repet, codul nu este pt un anume joc, ci la alegere din 4 jocuri, chiar daca pe GameDealDaily apare ca "Destiny digital download".

    Atentie, ce apare pe GameDealDaily ca Little Big Planet 3 e cod individual. Doar "pick 1 of 4", Destiny, Far Cry 4 si NBA 2k15 functioneaza.
    Attached Images Attached Images imag0316.jpg