Aici nu e vorba de canale de irc si teribilisti sau jucarii cu slackware, ci de un business de sute de milioane de dolari. Daca nu oamenii tai care se ocupa de siguranta serviciilor (pe bani seriosi, nu gluma) nu sunt in stare sa faca fata, aduci altii mai buni. Daca hardware-ul nu face fata, iei hardware mai puternic. Daca solutiile de pana acum ti-au pus reteaua de n ori la pamant, apelezi la alte solutii mai destepte. E o logica simpla, care se poate vedea ca in cazul Microsoft a functionat (si si-au revenit mai repede).

Nu, nu au atacat provideri, ci serverele de login. Acolo in principiu se pot face cateva lucruri, gen configurezi o masina (sau mai multe) care sa preia frumos atacurile si sa inceapa sa faca whitelist/blacklist. Si desigur oferi mai multa banda (pui mai multe servere de login si iei mai multa banda de la provider).

Sunt si altii atacati cu DDoS zilnic, si nu auzi ca au fost down... pentru ca investesc si trec peste toate cele. De fapt, la urma urmei asta a si fost ideea "soparlelor"... sa trezeasca pe cineva acolo sus la Sony si Microsoft, si sa inceapa sa investeasca in hardware si tech serios. Pentru ca daca acum de-abia fac fata, imaginati-va cum va fi in viitorul apropiat, cand pana si mobilele vor ajunge la gigabit. Atacurile de acum sunt probabil doar un mic preview asupra ceea ce se poate realiza peste 10 ani... In concluzie: investitii mai mari, hardware mai bun, banda mai mare... or die! Asta sau prinsi toti "hackerii"... ceea ce nu se va intampla niciodata.