Quote Originally Posted by ssergiiu View Post
Buna baieti. Am nevoie de ajutor daca puteti. In primul rand am cont ps+ pe Ro am vazut ca jocurile pe US usnt mai ieftine. Cum as putea sa cumpar jocurile de pe US sa le mut pe Ro. Din ce am intales trebe sa creezi cont pe US cum fac asta de unde iau o adresa valabila? Cum incarc "portofelul" ?
Acum un ex: am reusit sa imi creezi cont de US am cumparat un joc, ca sa il pot juca trebuie ca atunci cand Pornesc consola sa selectez userul de US?
Si daca imi fac cont ps+ pe US sunt mai multe "oferte"?
Multumesc anticipat
ssergiiu

nu poti "transfera" niciun joc de pe niciun cont pe altu. poti insa cumpara jocuri de pe US si juca pe orice alt cont de pe consola. portofelul pe US, UK si alte tari il incarci exclusiv folsind carduri valorice prepaid, pe care le gasesti peste tot pe net. si chiar daca PSN-ul pe US ti-ar accepta cardul, nu e recomandat sa-l folosesti, fiidnca au fost personae care si-au pierdut conturile folosind carduri din alta tara.


Quote Originally Posted by eyesburner View Post
Salut, cum stiu eu nu poti sa iti transmiti jocurile de pe US pe RO. Dar cum ai zis si tu poti sa iti faci un cont adresa nu conteaza dar salveata-ti toate datele de la cont. Iti cumperi girf card de Us de pe Amazon dupa care introduci in contul de US reedem code -ul. Iti cumperi jocul si have fun. Daca gresesc ceva va rog sa ma corectati.
Daca totusi sunt aici as avea si eu o intrebare. Eu am cont US, pe RO se poate juca PS Now, adica sa inchiriezi jocuri PS3 si sa te poti juca pe PS4. Mie mi-a fost frica sa introduc cardul meu bancar din RO nu cumva sa imi baneze contul. Mersi Anticipat.

PS Now este momentan disponibil doar pe US, nu poate fi folosit din Romania, indiferent de conexiunea de internet, pentru ca sistemul PSnow recunoaste imediat faptul ca te afli la o distanta prea mare de servere pentru ca serviciul sa functioneze optim. poti inchiria jocuri (eu am facut o proba acum doua luni), dar nu vei putea sa le pornesti.