Mi-am luat un Moto 360 si am zis sa las 2-3 opinii despre el.

1. Bateria ma tine in jur de 12-14h (asta cu ambient light off, adica ceasul se deschide doar cand ridici mana spre ochi sau dai tap/buton)
Cu ambient light off (display always one) nu l-am incercat, dar am inteles ca tine mult mult mai putin. Personal nu vad de ce as avea nevoie sa fie always on.
Dockul pentru recharge e superb. Seara cand ma culc il pun in dock. Are si fast charge, practic in 5 minute ajunge la 50% sau mai mult. Deci daca mai am de iesit il las 5 minute in dock pana ma pregatesc si mai tine inca 6-7h. Pentru mine bateria de 12h nu reprezinta o problema.
2. Cureaua nu e plastic. E o piele foarta fina, horween leather. Foarte placuta la atingere, foarte comfortabila pe mana, nu transpira pielea.
Nu stiu cat de rezistenta o sa fie, mai ales in parte de inchidere, unde uzura o sa fie mai mare.
3. Partea cu schimbarea fetei e foarte misto. Te plictisesti mai greu si poti practic sa-i schimbi stilul in functie de nevoie. Bineinteles ca forma e aceeasi, dar o alta fata ii da un alt look cand e pornit.
4. Pe partea de notificari e perfect (email, sms, skype, calendar, app push notif etc). Atat acasa cat si la munca nu simt nevoie asa mare sa iau telefonul peste tot cu mine. INSA: partea proasta e ca nu are niste templateuri de response (sau nu am gasit eu). Trebuie neaparat google now (voice response). Si aici e foarte ok dar acasa singur. Pe strada sau la munca nu ma simt confortabil sa dictez mesaje. (Plus ca stie doar engleza)
5. Inca nu sunt foarte obsedat de partea de activity monitoring sa-mi pese, dar pare sa-si faca treaba la numarat pasii, heart monitoring, grafice etc.
6. Integrare foarte buna cu diferite aplicatii (vreme, navigare (excelent), wunderlist, google keep, aplicatii de fitness, find my phone, ringtone remote etc) Aici inca mai am de descoperit, practic sper cu ajutorul aplicatiilor sa-l fac sa stie mai multe.

Daca stiti si voi ceva must have apps pentru android wear let me know.