E foarte adevarat ce zici si sunt constient ca asta este tendinta tehnologica pentru viitorul nu foarte indepartat.

Tot un asemenea concept au avut si cei de la Corning acum 3 ani.

Mare parte din ce e in film e deja realizabila (dar cu bezeluri la ecrane), diferenta e ca in urmatorul deceniu pretul se va prabusi la tot, de la ecrane la cipuri de conectivitate si baterii - vorbesc despre ecranele mari si foarte mari.

Bratara din aia cu ecran la 360 de grade / circular, exista deja (e ecran color eink), atata doar ca momentan are bezeluri si nu e flexibil.

La ecrane vezi la CES si la Siggraph prototipuri functionale care devin mainstream in 3-4 ani maxim.

2013 si 2014 au avut prototipuri de ecrane curbate, iar acum incep sa apara si sa intre in mainstream. Vor urma cele flexibile in urmatorii ani.

Bezel-less, la stadiu de prototip (functional) deja exista (ecranele freeform de la Sharp... care si astea vor intra in productie si le vom vedea in diverse locuri in anii urmatori, in special la masini).

O sa asistam la o explozie de wearables si tot felul de mini device-uri de pus prin casa sau alte locuri... device-uri always connected.

Dar ce scop ? Tot ce este portabil, cu cat devine mai subtire, o sa tina mai putin de o zi bateria.

Cu cat evolueaza tehnologia cu chestii inutile, cu atat o sa ne dorim (ca in I, Robot) sa revenim la chestiile clasice, la masinile care polueaza dar unde simti vibratiile motorului, la o tableta pe care sa o poti tine in mana fara sa-ti fie frica sa apesi pe ecran din greseala, samd.