MonkY, iti raspund eu:

Eu l-am schimbat pe al meu (Air 2) la inceputul lui ianuarie. Avusesem problema cu speakerul care ma deranja. Cel primit acum nu are problema cu pocnitul boxei. Daca te referi la vibratia tabletei atunci cand boxele sunt pornite la maxim, e o chestie care tine de aprecierea fiecaruia. Mi s-a parut deranjant la inceput, dar de regula pe la 75% nu mi se pare deranjant, iar acolo sunt de regula cu volumul.

Cat despre ecran, nu am sesizat diferente la schimbarea tabletei, dar pe bune, desi e o chestie reala, nu te afecteaza deloc in uzul zilnic. Daca stai toata ziua si apesi pe spate de nebun ca sa vezi cum face ecranul, vei observa si tu, altfel nu. La uzul meu zilnic nu dau de problema ecranului niciodata.

Iar la tot ce am spus eu, se adauga si faptul ca, dupa cum bine stii, eu nu folosesc nicio husa niciodata la niciun device. Nici la Air 2. Iar tu vei folosi husa. Eu cred ca e imposibil sa fi deranjat in vreun fel de aceste defecte de design, la tine fiind diminuate si mai mult datorita husei.

Nu stiu sa iti zic ce batch e sau etc, dar daca vrei ceva coduri sau nebunii de pe cutie, da-mi PM si iti trimit.