Single post: Primul smartwatch "Made in Romania" ar putea fi Vector Watch

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Primul smartwatch "Made in Romania" ar putea fi Vector Watch

    Se pare ca ideea de smartwatch (ceas inteligent) a devenit noul El Dorado in domeniul tehnologiei, toti incercand sa prinda o bucata din aceasta piata. Dupa lansarea oficiala a lui Apple Watch cred ca lucrurile s-au infierbantat si mai tare... atat de tare incat pana si romanii vor sa vina cu propriul produs. Astfel, din partea GECAD Group, ca urmare a unei investitii de 500.000 EURO, a pornit un proiect denumit Vector Watch. Desi acum un an vedeam doar 10 angajati si se dorea o lansare globala spre sfarsitul acestui an, azi am aruncat o privire pe site-ul oficial si am ramas surprins.

    Vector Watch a fost fondat in 2013, in ultimul trimestru, de catre Andrei Pitis (implicat si in alte companii tehnologice, de genul CleverTaxi). Alaturi de Irina Alexandru si Dan Tudose precum si alti ingineri hardware si software, se pare ca a reusit imposibilul. Dupa cum am spus mai devreme, am aruncat o privire pe site-ul http://www.vectorwatch.com/ si acolo sta scris alb pe negru "Vector smartwatch Launching 19th March in Basel, Switzerland at 6pm CET. ICONIC WATCH DESIGN WITH 30 DAY BATTERY LIFE". Repet, 30 de zile de autonomie!

    Acum, sper doar sa fie adevarat si sa vad un produs romanesc de succes. Avand in vedere ca astazi ar trebui sa vedem produsul lansat... voi reveni cu detalii.
    Attached Images Attached Images vector_watch.jpg