Single post: Zvon: Gears of War Collection se indeapta catre Xbox One

  1. #1 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar

    Zvon: Gears of War Collection se indeapta catre Xbox One

    Nu toate stirile sunt strict la obiect si de obicei unele nu au rolul decat de hype, de a crea valuri si entuziasm fara sa anunte ceva obiectiv. Dar pentru ca noi suntem gameri si pe deasupra consolisti, un fel de "paria" ai gamingului asa cum ne vad #PcMasterRace (consolismul - un fel de handicap in folosirea tastaturii si mouse-ului, individul consolist este incredibil de comod incat a ajuns sa nu fie in stare sa instaleze patch-urile necesare rularii unui joc pe PC, pe care probabil starea de sanatate il trimite direct pe fotoliu/canapea si nu ii permite sa stea la biroul cu monitor)... Ei bine pentru noi fanii gamingului pe console orice zvon ne creaza o mica placere. Iar ultimul zvon, pe care insusi Phil Spencer nu vrea sa il inconfirme spundand “haha, I can’t announce that. But stay tuned.” este ca, Colectia Gears of War se indrepta cu pasi repezi catre Xbox One in 1080p/60 fps in cursul acestui an.

    Si nici nu ar fi de mirare tinand cont ca nu a trecut mult de cand Halo: Masterchief Colection a fost lansata pe Xbox One. In plus dupa vanzari de peste 22 milioane de unitati cumulate, precum si venituri de peste 1 Miliard de $ nu vad un motiv pentru care Microsoft nu ar dori acest lucru. Pe langa aceste detalii mai aflam ca nu Black Tusk lucreaza la remasterizarea colectiei ci un alt studio, asa cum este normal de altfel, deoarece Black Tusk lucreaza dupa ultimele zvonuri la noul Gears of War.

    In asteptarea unui anunt oficial, probabil la E3 din acest an in Iunie, nu putem decat sa tinem pumnii stransi si sa strigam alaturi de ceilalti fani ai francizei Gears of War.
    “it’s real man, it’s real. You don’t know nothin’!”
    Attached Images Attached Images stay_tuned.jpg gowxboxone.jpg