Quote Originally Posted by 077danyel View Post
razvan puneti un pic capul la contributie,fati un cont separat unde descarci demo si alte alea care apoi te incurca pe tine pe contul principal
Eu spun ca mai bine inveti sa scrii in romana, dupa aia sa-mi dai mie sfaturi.

Quote Originally Posted by tudomih View Post
Eu zic sa-l duci inapoi, se vede ca esti nemultumit de el, nu-ti place, si mai rau te enerveaza decat sa te bucure.
Nu v-ati saturat sa-mi recomandati asta ? Serios acum, deja devine stresant. Te simti la fel de atacat precum colegii de pe pagina trecuta. Unii chiar o luati super personal, de parca va injur de mama, cand spun ca PS4 sucks. Citeste ce le-am spus lor, ca mi-e lene sa repet.

NU am de gand sa-l duc inapoi. Imi place consola, oarecum, cu plusuri si minusuri, pentru ce si cat ma joc pe ea (promit ca in momentul in care ajung acasa, o sa fac o lista cu plusuri si minusuri), stiam ce iau, cand am luat si am luat-o strict pentru cateva jocuri. Chiar m-am jucat toata seara trecuta si putin azi dimineata. Jocurile exclusive sunt, in mare, realizate bine dpdv grafic si cele cateva functii (de care producatorii nu prea profita) exclusive, in special pentru controller, sunt facute cu cap si ajuta la imersiune (vezi modul in care faci graff-uri in Infamous Second Son).

Dar discutia de ieri a pornit de la cu totu altceva (nu stiu daca ai fost atent) asa ca e aiurea sa spui cuiva sa returneze un produs pe care a dat bani, daca nu-i place o functie a acelui produs.