Exista site-uri pentru a cauta coechipieri pentru raiduri.
Pentru a programa raiduri la o anumita ora intr-o anumita zi cu comunitate cat de cat restransa si pe care ajungi sa o cunosti poti folosi https://www.the100.io/ dar din pacate engleza e baza de comunicare, asta daca nu gasesti un grup, acolo, de romani.
Pentru a intra mai repede, instant, in real time poti folosi https://www.destinylfg.net/ dar iar... pentru a intelege bine raid-ul cu oamenii de acolo iti trebuie engleza sa intelegi ce vor sa faci si ce trebuie sa faci.
Cat despre comunitatea romaneasca... acum cum ti-o fi norocul, multi nu au rabdare sa stea dupa cei noi sa ii invete, altii au rabdare. Unii sunt copii disperati cu progamul lor de copii, altii sunt peste 30 de ani si in general, daca au un job normal, joaca seara si mai sunt studentii care sunt undeva intre.
Plus ca te-ai apucat intr-o perioada in care multi sunt plictisiti de lipsa de content si se joaca alte jocuri in asteptarea DLC-ului House of Wolves.
O sa vorbesc cu cei cu care ma joc eu daca vor sa te accepte in grupul nostru divers, daca nu incerc sa te recomand unui alt grup unde majoritatea sunt peste 35 parca si recent au adoptat un jucator nou de care grupul meu nu prea a avut timp si chef.