Single post: Heroes of the Storm se dezlantuie pe 2 Iunie!

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Heroes of the Storm se dezlantuie pe 2 Iunie!

    Blizzard Entertainment anunta lansarea pe data de 2 iunie a jocului Heroes of the Storm, la finalul perioadei open beta care va incepe pe 20 mai. Cu o suita de personaje legendare din universurile Blizzard, Heroes of the Storm invita jucatorii sa-si masoare puterile in modurile de gameplay specifice, precum Cooperative in cadrul caruia vi se pot alatura personaje controlate automat sau Quick Match, un mod in care aveti posibilitatea de a juca impotriva altor persoane. Jucatorii experimentati pot forma echipe si se pot avanta in meciuri pe masura abilitatilor si a experientei dobandite.

    “Focalizat pe joc in echipa si ritm alert, Heroes of the Storm este o reinterpretare a unui gen foarte popular, ” a afirmat Mike Morhaime, CEO si cofondator Blizzard Entertainment. “Am dezvoltat Heroes of the Storm intr-un fel care il face accesibil jucatorilor noi, dar in acelasi timp destul de provocator pentru veteranii care vor sa-si testeze abilitatile. Suntem curiosi sa vedem ce va aduce nou Heroes of the Storm scenei co-op si celei competitive, odata ce Nexus-ul isi va deschide portile pentru toata lumea. ”

    Heroes of the Storm se va lansa cu peste 30 de eroi si 7 harti, fiecare cu provocari unice pe care jucatorii trebuie sa le depaseasca, iar numarul eroilor si al hartilor nu se va opri aici. Jucatorii isi pot personaliza eroii cu ajutorul skin-urilor si pot alege dintr-o multitudine de personaje care ii pot ajuta sa se deplaseze rapid pe harta.

    Pentru a celebra lansarea Heroes of the Storm, Blizzard va sustine un eveniment ce va fi transmis in direct de la Londra pe data de 1 iunie. Mai multe informatii in legatura cu acest eveniment vor fi disponibile la o data ulterioara.

    Heroes of the Storm va fi disponibil si prin intermediul partenerilor retail din Romania, de unde jucatorii vor putea achizitiona un Starter Pack la un pret recomandat de 89,90 RON, cu aproximativ 66% mai putin fata de costul total al tuturor itemelor incluse luate separat. Acest pachet include 5 eroi, un skin si un mount exclusiv:
    • Eroi – Zeratul, Li Li, Jaina, Zagara si Sonya
    • Skin – Zeratul Ronin
    • Mount – Gold Tiger
    Avem si noul trailer de la Blizzard, iar pentru mai multe detalii va astept pe threadul dedicat: http://www.consolegames.ro/forum/f17...-heroes-storm/. Enjoy!

    Attached Images Attached Images heroes_of_the_storm.jpg