Single post: Ce marca de telefon / smartphone detii (2015)?

  1. #43 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    A propos de LG G3. Vis-a-vis de filmare, n-am vazut pana acum o filmare mai buna 3840x2160 de la un device mobil. Alt aspect este ca nu stiu alt device mobil care sa reproduca un material filmat cu rezolutia asta si care sa coste ~ 1800 lei. Cek mai apropiat telefon Android 5 este Samsung S5 care este oricum mai scump. Asta doar pentru raportul calitate pret.

    Din pacate nu pot posta imediat un material filmat cu el pentru ca marea majoritate sunt cu familia mea, si inca nu m-am hotarat ca-i ok pentru forum, insa fac ceva si revin cu materiale.

    Despre utilizare, spun doar atat: chestia cu volumul si tasta on-off plasate pe spatele telefonului mi se pare o gaselnita geniala dpdv ergonomie, insa realizez ca-i un aspect subiectiv.

    Baterie: atasez captura in conditii de utilizare wi-fi only, 2 ore de hangouts, 2 ore voce over gsm si 1,5 ore de gaming. Cu totul pornit (afara de NFC) bateria rezista putin sub 20 de ore. Asta in conditiile in care se actualizeaza constant 3 conturi de email, FB, Hangouts si alte cateva chestiute.

    Ecranul n-are un contrast atat de bun si nici nu-i atat de luminos comparativ cu un OLED, but it gets the job done.

    Din pacate, cu Android 5.0 exista inca anumite incompatibilitati in cazul lui LG G3. De ex nu pot rula streamurile Gametrailers si o parte din cele IGN, insa sunt aspecte ce se pot rezolva in timp, daca LG decide sa suporte in continuare acest telefon. Cam atat, pentru moment.
    Attached Images Attached Images screenshot_2015-01-07-13-56-22.png