Single post: E3 2015: Conferinta Bethesda

 1. #1 SP
  Admin MonkY's Avatar

  E3 2015: Conferinta Bethesda

  Well guys, nebunia denumita E3 2015 a inceput cu prima conferinta, a celor de la Bethesda Softworks. Si Dzeule, cat de bine a inceput! Initial eu si cativa alti gameri nebuni ne intrebam pe ChatBox daca merita sa stam la ora 5:00 dimineata pentru asa ceva... si la final parca eram niste copii mici care au primit tot ce-si doreau de Craciun. Daca ar incropi cineva un ghid despre cum sa faci o conferinta reusita la E3, cred ca ar putea sa ia ca punct de reper ceea ce a facut Bethesda azi. Chiar m-am gandit ca incepand de anul acesta, o sa acord note pentru conferinte. Iar Bethesda primeste un 10/10 fara probleme. Si haideti sa vedem de ce!

  Inainte de a prezenta toate cele, trebuie sa subliniez faptul ca este prima oara cand Bethesda are propria conferinta la E3! Si fiind asa "noobs", au inceput cu un intro sublim, dupa care au trecut imediat la treaba. Doom a fost primul joc prezentat si trebuie sa recunosc ca nu si-a pierdut din farmec, din viteza si frenezia cu care eram obisnuiti. Noul engine id tech 666 (oh yeah, that's evil) pare a fi demn de a randa monstrii din noul Doom si vine cu cateva elemente interesante. Primul care iti "sare in ochi" este melee attack-ul, care acum se termina printr-un "fatality" sangeros (dezmembrari, capete smulse, mobsi taiati in 2-3-10 bucati). Al doilea se leaga de mecanica jocului... eu de exp. am observat ca acum avem un double jump, poti sa te urci si sa ataci de pe crates. Dupa care sunt armele... care arata intr-un mare fel.

  Asa cum era de asteptat, Doom va veni atat cu single-player cat si multi-player, insa cireasa de pe tort din punctul meu de vedere o reprezinta noul Doom Snapmap. Acesta este practic un editor multiplatform cu care iti poti creea propriile harti, script-uri, mod-uri. Si partea frumoasa este ca tot ceea ce creezi pe un PS4 (de exemplu), este compatibil cu jocul pe Xbox One. Noul Doom se va lansa in primavara anului 2016 pe PS4, Xbox One si PC. Va las in compania unui gameplay trailer:  Trecem mai departe la Battlecry, titlul care se doreste a fi un Team Fortress killer. Sunt prezentate cateva clase... dupa care in scena intra Arkane Studios cu un mare anunt: Dishonored 2! Jocul arata incredibil (dupa cum puteti vedea in clipul de mai jos). Data de lansare din pacate este "coming soon", iar platformele pe care va fi disponibil sunt: PS4, Xbox One si PC. Tot de la Arkane Studios mai avem un anunt: Dishonored vine intr-un Definitive Edition, cu toate DLC-urile incluse si grafica imbunatatita. Desigur pe PS4, Xbox One si PC. Available this fall!

  Conferinta continua cu The Elders Scrolls Online - Tamriel Unlimited, prezentarea unor noi zone din joc si introducerea unui nou titlu pentru tablete si PC: The Elders Scrolls Legends. Acesta va fi free to play si va fi dispobil pe PC & iPad later this year.  Dupa care trecem la ceea ce asteptam cu maximum interesa: Fallout! Despre care aflu acum ca au reusit sa pastreze secret faptul ca se lucreaza la el incepand din 2009! 6 ani in care nu a reusit sa scape absolut nimic... acesta trebuie sa fie un nou record! Jocul arata incre-****in'-dibil! Tot ceea ce ma atragea la Fallout este la locul sau si trecut la superlativ. Open space, dinamic scripts, totul e interactiv, orice obiect foloseste la ceva... Ma gandesc numai la modificarile pentru arme, unde avem 50 de baza pe care le putem modifica cu peste 700 de modifiere. Sistemul de crafting e incredibil... pornind de la faptul ca iti poti construi de la zero propria ta casa/oras, si terminand cu faptul ca iti customizezi fiecare parte a armurii. Ah, si sa nu uit sa mentionez sistemul de generare al caracterului, care e fantastic. Si care acum iti permite sa joci si de partea feminina! Ah... and you get a dog, and a dog house, too! Love it! Va las in compania unor clipuri care spun totul.

  Cireasa de pe tort in acest caz este faptul ca Bethesda a reusit sa creeze un Pib-Boy pe care il poti folosi in viata reala. Acesta va putea fi achizitionat in varianta Collectors Edition a jocului. Incredibil! Cei care nu-si permit CE-ul pot sta linistiti, va exista o aplicatie pe iOS si Android (free) unde puteti avea propriul Pip-Boy.

  Bethesda a mai venit cu o surpriza in cadrul Fallout. De data aceasta e vorba de un nou titlu denumit Fallout Shelter. Este un joc de strategie si este disponibil pe iOS din aceasta seara! For free! Si inca o surpriza, toti cei invitati la E3 (si nu numai), vor primi un set de figurine bobbleheads (for free) de la Bethesda. Got to love this guys!  Revenind la Fallout... de fapt incercand sa-mi revin dupa ce am vazut... cea mai tare veste a fost data de lansare: 10 Noiembrie 2015! Oh yeah! Pentru Xbox One, PS4 si PC... Tot caut butonul de pre-order... Oricum, ceilalti vor avea mari batai de cap in a intrece conferinta Bethesda. Si daca vor reusi sa se apropie macar, cu siguranta vom avea cel mai bun E3 ever! Amen!
  Attached Images Attached Images fallout.jpg